ORANJE SALE! BEKIJK HIER ALLE KORTINGEN > 🎉

link
0 dagen 0 uur 0 min 0 sec

Diamond 600 accessoires

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Diamond biedt een uitgebreid assortiment keukenapparatuur dat voldoet aan uiteenlopende behoeften, variërend van krachtige ovens tot veelzijdige kookplaten. Bij al deze apparaten horen echter ook diverse accessoires die je in deze categorie zult vinden. De accessoires die zijn inbegrepen bij de Diamond 600 line zijn zeer praktisch en sluiten natuurlijk naadloos aan op de keukenapparatuur. Voorbeelden hiervan zijn pastamandjes voor in de pastakoker en roosters die je in de oven kunt gebruiken.

 

Volledig afgestemd op de keukenapparatuur

De Diamond 600 line is een modulaire kooklijn, wat betekent dat deze bestaat uit losse keukenmodules die je kunt combineren en met elkaar verbinden. In deze categorie kun je bijvoorbeeld Diamond 600 line accessoires zoals afdichtingsstrips bestellen. Daarnaast biedt het assortiment producten zoals plinten en zijafwerkingen waarmee je de onderkasten van het keukenmeubilair kunt afwerken. Hier vind je ook geleiders voor een onderstel, waarin je vervolgens roosters kunt schuiven. Alle producten zijn afgestemd op de afmetingen van de apparatuur, waardoor je ze moeiteloos kunt toepassen.

 

Bestel Diamond producten tegen de laagste prijzen

Als je een onderkast mist voor je keukenapparatuur, kun je deze bestellen in de Diamond 600 line accessoires. Deze onderkasten zijn verkrijgbaar als open onderstellen, maar ook hiervoor biedt de Diamond 600 line accessoires een oplossing. Je kunt namelijk ook losse deuren bestellen die perfect op het onderstel passen. En dat is nog niet alles, want we leveren ook lades voor je onderstel. Bovendien zijn er neutrale elementen beschikbaar om de functionaliteit van je keuken verder te optimaliseren. Bekijk alle producten uit de Diamond 600 keukenserie direct online en bestel ze tegen de laagste prijzen bij Goos Horeca!