ORANJE SALE! BEKIJK HIER ALLE KORTINGEN > 🎉

link
0 dagen 0 uur 0 min 0 sec

Diamond 600 elektrisch

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Diamond 600 line elektrische kooktoestellen behoort tot een van de meest geliefde series in ons assortiment, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Het lage energieverbruik van deze elektrische keukenapparatuur en het compacte formaat maken het een uitstekende keuze voor kleine tot middelgrote ondernemingen. Met een diepte van slechts 600 millimeter nemen deze kooktoestellen zo min mogelijk ruimte in de keuken in beslag. Dit resulteert in meer vrije ruimte om comfortabel rond te kunnen lopen en bevordert de efficiëntie in de keuken.

 

Geschikt voor kleine tot middelgrote horecagelegenheden

Of je nu een kleine bistro, café of middelgroot restaurant runt, de Diamond 600 line elektrisch biedt de perfecte balans tussen ruimtebesparing en krachtige prestaties. Er zijn tafelmodellen die je vrijstaand kunt maken met behulp van losse onderstellen. Daarnaast zijn er ook vrijstaande keukenmodules die je inclusief een stevig onderstel ontvangt. Deze kooklijn biedt stabiliteit en mobiliteit, met het voordeel van extra opslagruimte. Zo blijft je keuken georganiseerd en zijn alle benodigde keukengereedschappen binnen handbereik.

 

De ruggengraat van moderne horecakeukens

De Diamond 600 elektrische keukenapparatuur met roestvrijstalen behuizing vormt de ruggengraat van moderne horecakeukens. Of het nu gaat om een compact tafelmodel of een vrijstaande unit, deze apparaten bieden chefs de nodige tools om hoogwaardige gerechten te bereiden en de culinaire ervaring van hun gasten te optimaliseren. De Diamond 600 line elektrische kooktoestellen zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak en veelzijdigheid en zijn perfect afgestemd op de behoeften van drukke keukens.