Diamond 600 gas

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Koken op gas neemt tegenwoordig steeds meer in populariteit af. Desondanks zijn er nog steeds horecagelegenheden die met veel plezier vertrouwen op hun gasgestookte keukenapparatuur. Als je op zoek bent naar een vervanging voor je bestaande gasapparaat of je horecakeuken wilt inrichten, is Diamond een geschikte keuze. Deze leverancier van grootkeukenapparatuur denkt serieus na over wat een horecagelegenheid nodig heeft en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat hun apparatuur aan deze ontwerpeisen voldoet. Het resultaat is een eersteklas kooklijn met duurzame kwaliteitsapparatuur.

 

Krachtige keukenapparatuur in een RVS behuizing

De keukenapparatuur van de Diamond 600 Line Gas heeft een roestvrijstalen behuizing van AISI 304. Deze samenstelling van roestvrij staal staat bekend om zijn corrosiebestendigheid en blijft lang mooi. Het is gemakkelijk te onderhouden en dankzij de lange levensduur kun je er lang op vertrouwen. Met deze kwalitatieve apparatuur kun je dus zeker een tijd vooruit, en het is ontworpen voor dagelijks gebruik in de professionele horecakeuken. Bovendien heb je een ruime keuze uit verschillende soorten apparaten, van fornuizen tot friteuses, en nog veel meer.

 

Van keukenapparatuur tot accessoires; bij ons vind je alles van Diamond

Een voordeel van een modulaire kooklijn zoals de Diamond 600 Line Gas is dat deze bestaat uit losstaande keukenapparaten. Als je in de toekomst een van de apparaten moet vervangen, kun je het eenvoudig omwisselen voor een nieuw exemplaar. Daarbij kun je zelf bepalen waar elk apparaat komt te staan, want je kunt ze heel eenvoudig met elkaar verbinden met behulp van verbindingsstrips. Je kunt deze strips, samen met tal van andere accessoires, ook ontdekken in onze online winkel. Zo creëer je een complete horecakeuken die niet alleen harmonieus oogt, maar ook met hetzelfde vermogen en bediening werkt.