Diamond 650 accessoires

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Naast een uitgebreid assortiment aan keukenapparaten, zowel op gas als elektrisch, biedt de Diamond 650 line ook een selectie van accessoires. Deze accessoires zijn speciaal ontworpen en afgestemd op de apparatuur uit de 650 kooklijn. Dit betekent dat ze zowel in afmetingen als in stijl en afwerking naadloos aansluiten bij de kooktoestellen. Bovendien doen ze qua kwaliteit en levensduur niet onder voor de standaard van de toonaangevende fabrikant Diamond!

 

Een selectie van Diamond kookgerei

Enkele belangrijke producten uit de Diamond 650 line zijn tussenbruggen en afdichtingsstrips. Met deze accessoires kun je de keukenapparatuur met elkaar verbinden. Dit zorgt niet alleen voor het vermijden van kieren tussen de apparaten waar stof en vuil zich kunnen verzamelen, maar het geeft ook een esthetisch aantrekkelijke uitstraling. Daarnaast bieden we andere handige kookgerei zoals frituurmandjes en pastamandjes in Gastronormmaten, evenals roosters. Hiermee kun je de capaciteit van je keukenapparatuur uitbreiden en nog meer gerechten sneller bereiden.

 

Ter uitbreiding van je kook- en opslagcapaciteit

Ter aanvulling van de keukenapparatuur van de Diamond 650 kookserie kun je hier ook diverse accessoires bestellen om de apparaten aan te passen. Hierbij kun je denken aan onderkasten voor tafelmodellen, waarmee je van een tafelmodel een vrijstaand kooktoestel kunt maken. Zo beschik je niet alleen over kookcapaciteit, maar ook over opslagcapaciteit om je horecakeuken nog bruikbaarder en efficiënter te maken. Er zijn ook neutrale elementen beschikbaar die je kunt bestellen als je behoefte hebt aan extra werkruimte. Tot slot omvatten de accessoires van de Diamond 650 line deuren en lades om de opslagruimte optimaal te benutten.