Diamond 650 elektrisch

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Voor energiezuinige keukenelementen die op elektriciteit werken, ben je bij Diamond aan het juiste adres. De Diamond 650 line omvat onder andere elektrische fornuizen met een roestvrijstalen behuizing en kookplaten van gietijzer. Roestvrij staal is bestand tegen intensief gebruik en corrosie, waardoor het een hoge bestendigheid biedt tegen slijtage. De elektrische fornuizen zijn ook verkrijgbaar in verschillende opties, waaronder vitrokeramisch. Ze zijn doorgaans uitgerust met meerdere kookzones die afzonderlijk te bedienen zijn. Zo kun je diverse gerechten tegelijk bereiden.

 

Elektrisch koken biedt tal van voordelen

Elektrisch koken met de Diamond 650 line is niet alleen energiezuinig, maar ook bijzonder veilig. Dit komt met name in een drukke horecakeuken goed van pas. In deze hectische omgeving is keukenpersoneel vaak bezig met hete potten en pannen die van het fornuis naar de oven moeten. Daarom heeft Diamond een complete keukenlijn van losse keukenmodules ontworpen. Zo kun je jouw ideale keuken samenstellen in plaats van te kiezen voor een standaardopstelling die niet aan je wensen voldoet. Optimaliseer het kookproces met het grootste gemak en bevorder de efficiëntie en veiligheid in je professionele keuken.

 

De variabel indeelbare keukenelementen sluiten naadloos op elkaar aan

De elektrische keukenapparatuur uit de Diamond 650 line bestaat voornamelijk uit tafelmodellen. De onderkasten voor deze modellen leveren wij los, waardoor je zelf de inrichting van je horecakeuken kunt bepalen. Voor deze onderkasten zijn verschillende deuren beschikbaar, zodat je de onderkast eventueel kunt afsluiten. Alle onderdelen uit de Diamond 650 line zijn ontworpen om naadloos op elkaar aan te sluiten, wat niet alleen het gebruik bevordert, maar er ook voor zorgt dat je horecakeuken er perfect uitziet.