ORANJE SALE! BEKIJK HIER ALLE KORTINGEN > 🎉

link
0 dagen 0 uur 0 min 0 sec

Diamond 650 gas

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Voor betrouwbare keukenapparatuur op gas is de Diamond 650 line de ideale keuze. Deze compacte kookserie bestaat uit modulaire keukenelementen met een diepte van 650 millimeter. Ondanks het bescheiden formaat leveren ze een opmerkelijk vermogen. Diamond is al jaren een gevestigde naam in de horecabranche en bewijst keer op keer hun uitmuntendheid in het ontwerpen van keukenapparatuur. Daarom zijn we verheugd dat ook de Diamond 650 line gas onderdeel uitmaakt van ons assortiment.

 

Geoptimaliseerd  voor gebruik in de horecakeuken

De branders van de gasfornuizen zijn vervaardigd uit gietijzer met een kroon van messing, wat resulteert in een zeer efficiënt rendement. De behuizing en poten zijn gemaakt van roestvrij staal, waardoor de Diamond 650 line gasfornuizen genieten van een uitstekende levensduur en eenvoudige reiniging. Roestvrij staal staat bekend om zijn onderhoudsgemak en hygiënische eigenschappen. De vetopvangschalen voor kookvocht dragen bovendien bij aan een optimaal schone horecakeuken.

 

Rust je horecakeuken uit met de hoogwaardige apparatuur van Diamond

De keukenapparatuur op gas uit de Diamond 650 line biedt een uitgebreide selectie aan keukenbenodigdheden, waaronder fornuizen, friteuses en diverse soorten grills. Dankzij deze veelzijdigheid is het mogelijk om jouw gehele horecakeuken uit te rusten met de Diamond 650 line gas. Deze gerenommeerde fabrikant heeft veel aandacht besteed aan de productie van elk type kooktoestel. Zo heb je de keuze uit tafelmodellen zonder onderkast, vrijstaande elementen met een open of gesloten onderkast, en zelfs losse onderkasten die je optioneel kunt voorzien van deuren. Kortom, met deze kookserie ervaar je maximale flexibiliteit bij het samenstellen van jouw ideale horecakeuken.