ORANJE SALE! BEKIJK HIER ALLE KORTINGEN > 🎉

link
0 dagen 0 uur 0 min 0 sec

Diamond 700 accessoires

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Met behulp van de Diamond 700 line accessoires zorg je ervoor dat jouw horecakeuken één mooi geheel vormt. Deze accessoires hebben dezelfde uitstraling en, niet onbelangrijk, hetzelfde formaat als de keukenmodules uit deze kooklijn. Het maakt hierbij geen verschil of je hebt gekozen voor gas- of elektrische apparatuur uit de kooklijn. Daarbij is het merendeel van de Diamond 700 line accessoires vervaardigd van roestvrij staal. Hierdoor sluiten ze perfect aan op de RVS behuizing van de keukenapparatuur.

 

Optimaliseer je Diamond 700 keuken

Het assortiment aan Diamond 700 accessoires is zeer divers. Zo zijn er dichtingsstrips die zorgen voor een perfecte afdichting van de naden tussen keukenmodules. Hiermee voorkomen ze dat vuil tussen de keukenmodules kan vallen, wat de hygiëne van je horecakeuken ten goede komt. Een andere optie zijn de laterale en frontale plinten, die niet alleen beschermen tegen stof en vuil maar ook zorgen voor een professionele uitstraling. Voeg mobiliteit toe aan je keukenapparatuur met behulp van de wielen uit de Diamond 700 accessoires line. Bovendien leveren we onderstellen, waarop je eventuele tafelmodellen kunt plaatsen voor een ideale werkhoogte.

 

Voor een harmonieus geheel

De Diamond 700 line accessoires zijn perfect om naadloos verschillende keukenelementen met elkaar te verbinden en een gestroomlijnde uitstraling te creëren. Er zijn echter ook andere typen accessoires verkrijgbaar, zoals extra pastamandjes en friteusemandjes. Hiermee kun je de capaciteit van je huidige keukenapparatuur uitbreiden, zodat je je klanten nog sneller van hun bestelling kunt voorzien. Ook handig zijn de neutrale elementen die als opvulling dienen. Ze bieden extra werkoppervlakken en zorgen voor een flexibele opstelling van je Diamond 700 line apparatuur.