ORANJE SALE! BEKIJK HIER ALLE KORTINGEN > 🎉

link
0 dagen 0 uur 0 min 0 sec

Diamond 700 elektrisch

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Alle producten uit de Diamond 700 line elektrisch zijn voorzien van een behuizing van roestvrij staal AISI 304, een zeer duurzame RVS legering. Ze zijn tevens uitgerust met veiligheidsfuncties, bijvoorbeeld voor het geval van oververhitting. De bedieningsschakelaar is intuïtief te bedienen en bevindt zich aan de voorzijde voor een uiterst hoog gebruiksgemak. Om het onderhoud te bevorderen, zijn een aantal keukenapparaten voorzien van een afvalbak. Bovendien zijn een aantal apparaten voorzien van onafhankelijk van elkaar instelbare elektrische kookelementen. Zo kun je met het grootste gemak meerdere gerechten tegelijkertijd bereiden.

 

Profiteer van deze bijzonder energiezuinig keukenapparatuur

De elektrische keukenapparatuur van de Diamond 700 line is bijzonder energiezuinig. Zo kunnen de inductiefornuizen tot wel 50 procent besparing op energieverbruik leveren. De inductiekookplaat is tevens 25 procent sneller dan gas en kan in slechts 10 seconden van 0 tot 100 graden opwarmen. En dat is nog niet alles, want 90 procent van de gebruikte energie wordt teruggegeven in vol vermogen. Om een harmonieus geheel te vormen, zijn de elektrische kookplaten parallel aan het werkvlak van de elektrische modules van de Diamond 700 line geplaatst. Hierdoor kun je gemakkelijk pannen en potten verplaatsen zonder je al te veel in te spannen. Diamond heeft dus goed nagedacht over hoe ze het kookproces in de horecakeuken zo efficiënt mogelijk kunnen inrichten.

 

De RVS behuizing zal prachtig stralen in je horecakeuken

Het ontwerp mag er ook zeker zijn, want Diamond heeft veel aandacht besteed aan de details van de keukenapparatuur. De RVS behuizing zal prachtig stralen in je professionele keuken en is tevens gemakkelijk schoon te maken. Daarbij biedt de kooklijn veel flexibiliteit, niet alleen in het verbinden van de modulaire keukenelementen, maar ook in het samenstellen ervan. Een open onderstel, zonder onderstel of juist een dicht onderstel? Het kan allemaal met de Diamond 700 line elektrisch. Bovendien kun je de modules uit deze kooklijn rug aan rug plaatsen voor een optimale capaciteit in je horecakeuken.