Diamond 900 accessoires

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Diamond 900 line omvat niet alleen keukenapparatuur, maar ook een uitgebreide collectie accessoires. Deze gevarieerde selectie varieert van pastamandjes tot neutrale elementen inclusief een onderkast. Hiermee kun je je horecakeuken volledig uitrusten met Diamond producten, want wij bieden alles wat je nodig hebt voor een goed georganiseerde keukenopstelling. De accessoires in deze kookserie passen zowel qua afmetingen als qua uitstraling perfect bij de keukenapparatuur. Hierdoor is een naadloze integratie met de rest van je horecakeuken gegarandeerd.

 

Een grote diversiteit in accessoires voor kookapparatuur

Een aanzienlijk deel van de accessoires in de Diamond 900 line bestaat uit losse producten voor kookapparatuur. Denk hierbij aan roosters, pastamandjes, frituurmandjes en manden voor de kookketel. Daarbij hebben we zelfs losse grillplaten met gladde of geribbelde oppervlakken voor op het fornuis. We bieden tevens neutrale elementen om lege ruimtes in je keukenopstelling op te vullen. Ook zijn er geleiders voor onderstellen waarmee je kooktoestellen kunt inrichten. Bovendien zijn er ongeremde en geremde wielen zodat je de keukenapparatuur verrijdbaar kunt maken. Zoals je ziet is het een zeer gevarieerd aanbod van accessoires.

 

Optimaliseer je horecakeuken met Diamond 900 accessoires

Wil je de efficiëntie van je horecakeuken verbeteren? Dan kunnen de accessoires van de Diamond 900 line een groot verschil maken. Alle accessoires van Diamond zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Deze selectie omvat handige toebehoren die de functionaliteit van je horecazaak kunnen uitbreiden. Ontdek ons uitgebreide assortiment aan Diamond 900 line accessoires en bestel ze met de laagste prijsgarantie bij Goos Horeca.