ORANJE SALE! BEKIJK HIER ALLE KORTINGEN > 🎉

link
0 dagen 0 uur 0 min 0 sec

Diamond 900 gas

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ontdek de uitvoerige mogelijkheden die de Diamond 900 line op gas biedt en optimaliseer de efficiëntie in jouw horecakeuken. Deze keukenapparatuur op gas levert uitzonderlijk vermogen dankzij de krachtige branders van behandeld gietijzer met een kroon van messing. De diverse apparaten zijn eenvoudig te bedienen en het reinigen ervan vormt geen enkel probleem. Ze zijn namelijk vervaardigd uit roestvrij staal AISI 304 van de hoogste kwaliteit. Bij Diamond ben je verzekerd van hoogwaardige keukenapparatuur op gas voor de professionele keuken.

 

Voorzien van talloze gemakken

De gasbranders van de keukenapparatuur uit de Diamond 900 line leveren een zeer hoog rendement. De ontsteking van de waakvlam en veiligheid zijn gewaarborgd door een thermokoppel. Bovendien zijn de gasfornuizen uitgerust met roosters van geëmailleerd gietijzer, die vaatwasmachinebestendig zijn voor optimaal gebruiksgemak. De poten van de onderkasten zijn in hoogte verstelbaar en vervaardigd van RVS. Ook andere apparatuur uit de Diamond 900 line op gas, zoals gasovens, doorkookplaten, braadpannen, pastakokers en friteuses, zijn voorzien van talloze gemakken.

 

Efficiëntie en flexibiliteit komen samen in de Diamond 900 line

De Diamond 900 kookserie op gas is ontworpen met een royale diepte van 900 millimeter. Het High Efficiency & Flexibility (H.E.F.) principe is toegepast voor ongeëvenaarde prestaties. Deze kooklijn bestaat uit modulaire keukenelementen die op gas werken en naadloos op elkaar aansluiten. Als aanvulling op deze lijn kunnen we ook accessoires en elektrische keukenapparatuur leveren. Zo kun je een complete horecakeuken samenstellen met de gewilde producten van Diamond. Bestel ze met de laagsteprijsgarantie bij Goos Horeca en profiteer tevens van onze snelle levering.