Terrasseizoen2024

Mastro 650 accessoires

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Mastro 650 kooklijn omvat niet alleen kookapparatuur, maar ook een assortiment accessoires waarmee je jouw horecakeuken volledig kunt uitrusten. Misschien heb je in het verleden tafelmodellen gekozen uit de Mastro 650 line, maar merk je nu dat dit niet meer geschikt is en geef je de voorkeur aan losstaande modules. In dat geval biedt Mastro een passende oplossing in de vorm van onderstellen. Voor degenen die extra ruimte in hun professionele keuken willen benutten, zijn er ook neutrale elementen en RVS werkbanken beschikbaar. Hiermee kun je elk oppervlak in de keuken benutten en tegelijkertijd je beschikbare werkruimte uitbreiden. Zo gaat er geen loze ruimte verloren.

 

Aanvullende accessoires voor onderstellen

Een aanzienlijk deel van de accessoires in de Mastro 650 line bestaat uit producten waarmee je de onderstellen van de kookapparatuur kunt aanvullen. We bieden onder andere deuren, lades en roosterrekken aan. Hiermee kun je het onderstel indien nodig afsluiten en stof en vuil buitenhouden. De lades zijn ook ideaal om de opbergruimte van de onderkast optimaal te benutten. Daarnaast zijn er afdichtingsstrips beschikbaar om ervoor te zorgen dat alle losse keukenmodules mooi op elkaar aansluiten.

 

Maak jouw keuken van Mastro compleet

Wil je jouw horecakeuken naar een hoger niveau tillen? Ontdek dan de beste accessoires voor de Mastro 650 line bij ons! Maak jouw keuken compleet met onze hoogwaardige accessoires en geniet van de beste smaken en texturen. Van roosters en vlakke of geribbelde platen tot mandjes voor de pastakoker en friteuse, wij hebben alles wat je nodig hebt. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan de behoeften van elke horecazaak te voldoen. Bestel nu en maak jouw Mastro 650 kooklijn compleet met de beste accessoires. Bekijk ons assortiment online en ontdek de mogelijkheden!