Modular 650 accessoires

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Modular biedt een hoogwaardige selectie professionele keukenapparatuur voor horecagelegenheden, maar het assortiment beperkt zich niet tot alleen dat. Naast elektrische of gasapparatuur is er ook een categorie vol accessoires uit de Modular 650 line. Van snijplanken tot complete onderkasten, hier vind je alles om je horecakeuken volledig uit te rusten. De producten zijn vervaardigd uit dezelfde materialen en passen zowel visueel als qua kwaliteit perfect bij de keukenapparatuur uit deze kooklijn.

 

Maak onderkasten compleet met lades en legplanken

Om de klant zoveel mogelijk flexibiliteit te bieden, zijn een aantal keukenapparaten zonder onderkast verkrijgbaar. De bijbehorende onderkasten vind je in het assortiment van Modular 650 line accessoires. De open onderkasten zijn leverbaar in verschillende formaten, zodat er voor alle tafeltoestellen een geschikt onderstel is. Je kunt de onderkasten open laten, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot kookgerei. Een andere optie is om deuren uit dit assortiment aan te schaffen, zodat stof, vet en dampen geen kans krijgen om de opgeborgen producten te vervuilen. Daarnaast kun je de onderkasten inrichten met schuifladen en legplanken, eveneens hier verkrijgbaar.

 

Goos Horeca biedt de beste prijzen voor het gehele aanbod van Modular

Naast accessoires gericht op het meubilair van je horecakeuken, zijn er ook andere accessoires verkrijgbaar, zoals frituurmandjes en pastakookmandjes. Deze zijn uitstekend te gebruiken in de friteuses en de pastakoker uit de Modular 650 line. Wat dacht je van verbindingsstrips waarmee je de keukenmodules naadloos met elkaar kunt verbinden? En er zijn nog vele andere Modular 650 line accessoires die van pas zullen komen wanneer je keukenapparatuur uit deze kookserie bestelt. Bekijk ze op je gemak online, wetende dat Goos Horeca de beste prijzen biedt voor het gehele assortiment van Modular.