ORANJE SALE! BEKIJK HIER ALLE KORTINGEN > 🎉

link
0 dagen 0 uur 0 min 0 sec

Modular 650 elektrisch

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vervaardigd door het gerenommeerde merk Modular, presenteren wij met trots deze elektrische kooklijn. Deze serie kookapparatuur is ontworpen voor de veeleisende horecakeuken en bestaat uit een innovatieve reeks elektrische apparaten. De losse keukenelementen in dit assortiment voldoen aan de hoogste normen op het gebied van functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek. Met een compacte diepte van slechts 650 mm passen deze apparaten perfect in elke keukenindeling. Zo heb je een optimale werkomgeving om gerechten te bereiden en kun je kostbare ruimte optimaal benutten.

 

Kwalitatieve kookapparatuur met een RVS behuizing

De elektrische kookapparatuur uit de Modular 650 line is speciaal ontworpen met de professionele chef-kok in gedachten en biedt ongeëvenaarde prestaties, flexibiliteit en efficiëntie. De roestvrijstalen behuizing van onze kookapparatuur is niet alleen duurzaam, maar ook bijzonder hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden. Het roestvrij staal is bestand tegen intensief gebruik en eenvoudig te reinigen, waardoor je Modular 650 elektrische keuken altijd in topconditie blijft. Bovendien zijn de bedieningselementen van elke eenheid ontworpen met intuïtieve bediening. Zo kun je moeiteloos schakelen tussen verschillende kookmodi en temperaturen.

 

De perfecte combinatie van vakmanschap en design

Kies voor de Modular 650 elektrische kooklijn en ervaar de perfecte combinatie van vakmanschap en design in je horecakeuken. Transformeer je kookruimte met deze elektrische kookapparatuur en ontdek de vrijheid om efficiënt te koken. Elektrisch koken is veilig, duurzaam en biedt ongekend gemak. Voor degenen die de voorkeur geven aan gasgestookte kookapparatuur, hebben we ook een aparte categorie voor de gasgestookte apparatuur uit de Modular 650 line. Bovendien completeren we het geheel met een selectie accessoires uit de Modular 650 kooklijn.