ORANJE SALE! BEKIJK HIER ALLE KORTINGEN > 🎉

link
0 dagen 0 uur 0 min 0 sec

Modular 650 gas

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Modular is een vooraanstaand merk in de wereld van keukenapparatuur. De Modular 650 line gas is hier geen uitzondering op en staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en hoogwaardige producten. Ondanks het compacte formaat met een diepte van 650 millimeter, excelleert deze kookserie op gas in kracht en onderhoudsgemak. De gas keukenapparatuur voldoet aan de eisen van professionele keukens wereldwijd. Daarom kun je met de geavanceerde apparatuur uit de Modular 650 line gas van koken echt een kunst maken.

 

Geschikt voor bereidingen uit diverse keukens

De Modular 650 line gas is een complete kooklijn van horeca-kookapparatuur, vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal. Je hebt de keuze uit kooktafels met een gesloten onderkast voor het netjes opbergen van voorraad en kookgerei. Er zijn ook kooktafels met een open onderkast voor eenvoudige toegang tot pannen onder het fornuis. De krachtige branders van de keukenapparatuur op gas reageren direct op temperatuurveranderingen. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook gasfriteuses beschikbaar. Hierdoor is de Modular 650 kookserie op gas ideaal voor diverse toepassingen bij het bereiden van verschillende gerechten en cuisines.

 

Veiligheid staat voorop bij de Modular 650 serie

De ingebouwde beveiligingsfuncties zorgen voor een betrouwbare werking, waarbij de apparaten voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Dit geeft gebruikers gemoedsrust, zelfs tijdens intensief en langdurig gebruik. Met een focus op functionaliteit, duurzaamheid en esthetiek heeft Modular een indrukwekkende reeks keukenapparatuur ontwikkeld die zowel chefs als kookliefhebbers aanspreekt. De Modular 650 line gas biedt betrouwbaarheid en prestaties, essentieel om je culinaire vaardigheden volledig tot hun recht te laten komen.