ORANJE SALE! BEKIJK HIER ALLE KORTINGEN > 🎉

link
0 dagen 0 uur 0 min 0 sec

Modular 700 accessoires

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Verken de veelzijdige wereld van de Modular 700 lijn met dit uitgebreide assortiment aan accessoires. Maak jouw horecakeuken compleet met deze hoogwaardige producten van Modular. Van frituurmanden en grillplaten tot deuren en legplanken, wij bieden alles wat je nodig hebt voor de ultieme kookervaring. De Modular 700 lijn accessoires zijn vervaardigd van duurzame materialen zoals roestvrij staal en zijn eenvoudig te installeren. Bestel nu en profiteer van de talloze voordelen die de Modular 700 kooklijn accessoires te bieden hebben.

 

Verbindingsstrip, deuren, frituurmanden en nog veel meer

De accessoires van de Modular 700 lijn bestaan grotendeels uit producten waarmee je de modulaire elementen kunt organiseren. Zo zijn er bijvoorbeeld verbindingsstrips waarmee je de randen van de keukenapparatuur kunt verbinden. Daarnaast bieden we diverse deuren en legplanken om het onderstel van de apparatuur mee af te werken. Natuurlijk horen bij accessoires voor de Modular 700 lijn ook items zoals frituurmanden en pasta-kookmandjes. Bovendien hebben we roosters en bakplaten om de ovens en andere kooktoestellen mee in te richten. Ten slotte hebben we accessoires die bij de voorraad horen, zoals lavastenen voor de Modular lavasteengrill.

 

De laagsteprijsgarantie van Goos Horeca

Met Modular 700 accessoires ben je verzekerd van een professionele keuken die aan al jouw wensen voldoet. Ze sluiten naadloos aan bij de elektrische en gasgestookte keukenapparatuur van de Modular 700 lijn. We leveren de accessoires los, zodat je zelf kunt bepalen hoeveel je van elke soort nodig hebt. Het afzonderlijk bestellen van accessoires maakt het tevens eenvoudiger om je capaciteit uit te breiden. Nog een voordeel? De Modular 700 accessoires zijn zeer betaalbaar wanneer je ze bestelt bij Goos Horeca. Bestel vandaag nog en ontdek de veelzijdige wereld van Modular 700 lijn accessoires! We hebben een ruime voorraad van deze producten, zodat we ze zo snel mogelijk kunnen leveren.