ORANJE SALE! BEKIJK HIER ALLE KORTINGEN > 🎉

link
0 dagen 0 uur 0 min 0 sec

Modular 700 elektrisch

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ben je op zoek naar krachtige en betrouwbare elektrische keukenapparaten van de Modular 700 kooklijn? Zoek niet verder! Het assortiment van Goos Horeca biedt de beste oplossingen voor jouw behoeften. De Modular 700 line kooktoestellen staan garant voor topkwaliteit en worden geleverd inclusief een uitstekende garantie. Bekijk de modulaire keukenapparaten van Modular en stel zelf de ideale horecakeuken samen. Je bepaalt zelf welk type elektrische apparatuur je nodig hebt en welke capaciteit geschikt is voor jouw situatie.

 

Modular staat garant voor de hoogste kwaliteit

Verbeter je productiviteit en verhoog je efficiëntie met de hoogwaardige elektrische keukenapparatuur uit de Modular 700 lijn. De apparaten uit deze kooklijn bieden een snelle opwarmtijd en zijn doorgaans voorzien van een traploze thermostaat die zeer eenvoudig te bedienen is. Daarbij zijn ze uitgerust met een ingebouwde aan/uit-schakelaar. Elk keukenapparaat uit de Modular 700 elektrische kooklijn is volledig vervaardigd van roestvrij staal om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Roestvrij staal is namelijk een uiterst betrouwbaar materiaal dat naast onderhoudsarm ook bijzonder duurzaam is.

 

Een divers aanbod van elektrische keukenapparatuur

De Modular 700 elektrische kooklijn bestaat uit een breed scala aan keukenapparatuur. Zo zijn er kooktoestellen met bijvoorbeeld vier zwaar gegoten EGO kookpitten en een gebruiksvriendelijke standenregelaar. We hebben ook bakplaten met een glad geslepen gietstalen bakoppervlak dat maximale bruikbaarheid biedt. Daarnaast bieden we dubbele friteuses met een koude zone waarin je bereide frites kunt bewaren voordat je ze serveert. Als alternatief zijn er aparte elektrische frites-warmhoudapparaten van Modular beschikbaar. Bovendien vind je dubbelwandige bain-maries, geschikt voor GN bakken. Bestel vandaag nog en ontdek de voordelen van de elektrische Modular 700 lijn. We bieden een breed scala aan opties om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Vertrouw op ons voor jouw horeca-apparatuur en we zullen je niet teleurstellen!