ORANJE SALE! BEKIJK HIER ALLE KORTINGEN > 🎉

link
0 dagen 0 uur 0 min 0 sec

Modular 700 gas

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Met de Modular 700 gas kookapparatuur maak je van elke maaltijd een feestje. Deze professionele kookapparatuur biedt het gemak en de precisie die je nodig hebt om de lekkerste gerechten te bereiden. Bovendien zijn alle keukenelementen uit de Modular 700 kooklijn modulair, wat betekent dat je zelf de ideale keukenopstelling kunt creëren. Kies zelf welke gasgestookte apparaten je nodig hebt en richt je horecakeuken in op de manier die het beste bij jou past. Deze modulaire elementen zullen zeker aan je behoeften en wensen voldoen.

 

Gebruiksvriendelijke keukenapparatuur voor elk type horecagelegenheid

Of je nu een ervaren chef-kok bent of gewoon graag kookt, de Modular 700 gas kookapparatuur is een geweldige aanwinst voor elke keuken. Deze gebruiksvriendelijke apparatuur warmt snel op en biedt alle gemakken die een chef-kok nodig heeft. Het gemakkelijk te onderhouden materiaal gaat lang mee en behoudt zijn prachtige uitstraling. Bovendien biedt elk gasgestookt apparaat veel opbergruimte dankzij het diepe onderschap, dat zowel open als gesloten opties heeft met deurtjes. In de categorie met accessoires voor de Modular 700 kooklijn vind je ook losse deuren en legplanken voor in het onderschap van de gasgestookte keukenapparatuur.

 

Kies zelf de gewenste breedtemaat en capaciteit

De gasgestookte keukenapparatuur uit de Modular 700 line is leverbaar in diverse breedtematen. Er zijn zeer compacte uitvoeringen met een breedte van slechts 40 cm, die vrijwel in elke keuken passen. Als je meer ruimte hebt en behoefte hebt aan meer capaciteit, zijn er ook ruimere uitvoeringen beschikbaar. De Modular 700 gas kooktoestellen variëren van 2, 4 tot 6 branders en zijn uitgerust met geëmailleerde gietijzeren pannendragers en koperen branders voor een lange levensduur. Ze zijn voorzien van thermokoppels, waakvlammen en staan op verstelbare poten. Dit zijn krachtige kooktoestellen waar je jarenlang plezier van zult hebben, zelfs bij veelvuldig gebruik in de horeca. Bestel nu en ontdek zelf hoe eenvoudig en snel je de heerlijkste gerechten op tafel zet. Met deze kookapparatuur wordt koken een waar feest!