Terrasseizoen2024

Saro 700er Profi elektrisch

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wij bieden een uitgebreide selectie elektrische apparatuur voor professionele horecakeukens aan. Met de Saro 700er Profi lijn elektrische apparaten kun je je keuken uitrusten met onder andere fornuizen, friteuses, pastakokers en grillplaten. Al onze apparaten voldoen aan de Europese normen en zijn zeer geliefd bij talloze horecaondernemers. Goos Horeca levert deze hoogwaardige keukenapparatuur van Saro tegen zeer scherpe prijzen. Bovendien hebben we een ruime voorraad van producten uit de Saro 700er Profi lijn elektrisch, zodat we ze snel bij jou thuis kunnen leveren.

 

Kies zelf de gewenste capaciteit

Een van de voordelen van de Saro 700er Profi lijn elektrisch is dat je zelf de capaciteit per apparaat kunt kiezen, afhankelijk van de behoeften van je horecakeuken. Bij de fornuizen en grillplaten kun je bijvoorbeeld kiezen uit apparaten met 1, 2, 4 of 6 pitten. Daarnaast bieden we friteuses met 1 of 2 kuipen. Maar dat is nog niet alles, sommige apparaten hebben nog meer te bieden. Zo hebben we onder andere elektrische fornuizen die naast diverse kookpitten ook over een oven beschikken. Hierdoor kun je tijdens het koken op de kookpitten tegelijkertijd je gerechten in de oven in de gaten houden.

 

Elektrische keukenapparatuur waar je op kunt vertrouwen

Deze Duitse fabrikant is een van de toonaangevende leveranciers van horeca-apparatuur, ook in de Benelux. Saro heeft namelijk een uitgebreid assortiment keukenapparatuur voor het bereiden van diverse gerechten. Daarbij maakt Saro kwaliteit betaalbaar en het levert wereldwijd aan horecabedrijven. Je hebt ruime keuze als het gaat om de elektrische keukenapparatuur van de Saro 700er Profi lijn. We bieden elektrische tafelmodellen die je op een werkblad kunt plaatsen. Er zijn echter ook vrijstaande modules die we compleet met een onderstel leveren. In dit onderstel kun je allerlei keukenproducten opslaan, zodat je er tijdens het koken gemakkelijk bij kunt. Dat is pas efficiënt!