Terrasseizoen2024

Saro 700er Profi gas

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Saro is een gevestigde naam in de wereld van professionele horeca-apparatuur en de Saro 700er Profi lijn bevestigt deze reputatie. Onze Saro 700er Profi lijn voor gasgestookte apparatuur belichaamt de perfecte combinatie van duurzaamheid en functionaliteit. Elk gasgestookt apparaat is vervaardigd van hoogwaardig roestvrij staal en wordt wereldwijd gewaardeerd in de horeca-industrie. Ze vormen de ideale keuze voor restaurants, hotels, cateringbedrijven en elke andere professionele keuken die streeft naar topkwaliteit tegen een eerlijke prijs.

 

Geproduceerd met de hoogste normen in gedachten

Of je nu op zoek bent naar krachtige gasfornuizen, efficiënte grillplaten, veelzijdige friteuses of betrouwbare wokbranders; de Saro 700er Profi lijn heeft alles wat je nodig hebt. Elk product is ontworpen en geproduceerd met de hoogste normen in gedachten. Het resultaat is een selectie van gasgestookte keukenapparatuur die de zwaarste horecatoepassingen met gemak aankan. Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en prestaties met de Saro 700er Profi lijn voor gasgestookte apparatuur.

 

Een breed scala aan formaten en configuraties

En daar blijft het niet bij - we bieden ook een uitgebreid scala aan formaten en configuraties. Zo kun je zelf de geschikte keukenmodules kiezen die naadloos aansluiten bij de behoeften van jouw keukenruimte en kookstijl. Of je nu een compact tafelmodel nodig hebt voor een beperkte ruimte of een grotere, vrijstaande module met een complete uitrusting. Daarbij zijn de keukenmodules leverbaar in uiteenlopende breedtes. Hierdoor hebben we voor hoekje in de keuken een geschikte uitvoering beschikbaar. Kortom, de Saro 700er Profi lijn voor gasgestookte apparatuur heeft opties die aan jouw wensen zullen voldoen.