Terrasseizoen2024

Unox LineMiss

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Unox
  Unox
  Heteluchtoven Go - H 49.1 x 60 x 66.9 CM - 39 KG - 220 - 240 V - 3500 W - RVS - +30°C / +260°C - Unox - 596173
  de UNOX heteluchtoven Arianna GO onderscheidt zich door het fraaie design en het bedieningsgemak van het digitale bedieningspaneel met de mogelijkheid om tijd, temperatuur, tot 3 bak stappen in te stellen en 99 programma's op te slaan. De oven beschikt over Dry.Plus technologie en zorgt voor afvoer van vocht uit de ovenruimte en het drogen van... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
  • Verwachte levering:
   2 - 4 werkdagen
  Special Price 1.035,38 Regular Price 1.604,-
 2. Unox
  Unox
  Heteluchtoven - H 42.9 x 80 x 77.4 CM - 39 KG - 220 - 240 V - 3300 W - RVS - +80°C / +260°C - Unox - 596111
  De Unox Elena Manual XFT183 heeft alles wat men van een professionele bakkersoven kan verwachten. Temperatuur, tijd en luchtvochtigheid kunnen elk met hun eigen regelknop worden ingesteld. Alhoewel men van een moderne oven zou verwachten dat alles volledig digitaal kan worden ingeprogrammeerd, heeft Unox toch dit type opgenomen in het programma.... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
  • Verwachte levering:
   2 - 4 werkdagen
  Special Price 1.119,56 Regular Price 1.809,-
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

De LineMiss ovenserie van Unox is een moderne en veelzijdige collectie professionele keukenapparatuur. Unox is een erkend merk dat bekend staat om zijn ongeëvenaarde prestaties en innovatieve functies. Speciaal ontworpen voor professionals in bakkerijen en banketbakkerijen, biedt de compacte LineMiss serie een productieve en efficiënte oplossing zonder overbodige functies. De betrouwbare prestaties van deze ovens zorgen voor consistente resultaten, wat ideaal is voor drukke horecakeukens.

 

Air, Steam en Dry Plus functionaliteiten

Een opvallend kenmerk van de LineMiss ovenserie is de combinatie van Air Plus en Steam Plus technologieën. Deze zorgen voor een gelijkmatige lucht- en warmteverdeling in de bakkamer, waardoor elk punt van elke bakplaat uniforme resultaten oplevert. Daarnaast regelt deze technologie ook de optimale vochtigheid in de bakkamer, wat essentieel is voor bakken, roosteren en grillen. De toevoeging van de Dry Plus functie zorgt ervoor dat vocht indien nodig uit de bakkamer wordt verwijderd, wat cruciaal is voor het behouden van de juiste interne structuur van bakproducten.

 

Keer op keer consistente resultaten

Ondernemers die de Unox LineMiss ovens bezitten, kunnen getuigen van de efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid van deze serie. Je hebt volledige controle over het kookproces en kunt nauwkeurige aanpassingen maken. Het intuïtieve bedieningspaneel stelt je niet alleen in staat om de kooktijd en temperatuur in te stellen, maar ook om de luchtvochtigheid te regelen. Dit zorgt keer op keer voor consistente en perfect bereide gerechten, wat essentieel is in de horeca, waar klanten hoge verwachtingen hebben. Kortom, de Unox LineMiss ovenserie beschikt niet alleen over geavanceerde technologie, maar is ook een betrouwbare partner die helpt bij het bereiden van smaakvolle bakproducten. Met de Unox LineMiss ben je verzekerd van topkwaliteit en een ongeëvenaarde kookervaring in elke keukenomgeving.