Terrasseizoen2024

Deegopboller

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Diamond
    Diamond
    Deegopboller - 1000-3600 stuks/uur - H 81 x 33 x 55 CM - Diamond - BSL-300A
    Opboller 3600/1000 stuks/uur 20/300 gr Produktie 3600/1000 stuks/uur. Bollen van 20 tot 300 gr. Uitwendige afwerking in staal met "epoxy verf". Deksel voorzien van een micro-schakelaar. Schroef zonder einde in aluminium van voedingskwaliteit. Bediening laagspanning 24 V. Noodstop. Volledig demonteerbaar voor een eenvoudig onderhoud. 2 wielen... Meer
    Levertijd: 2 - 4 werkdagen
      Special Price 2.816,- Regular Price 3.530,-
    • Diamond
      Diamond
      Deegportioneermachine - 800-2400stuks/uur - Trechter - Onderstel - Diamond - PPL-800/B3
      Portioneermachine 2400/800 st/u. van 50/300gr, onderstel en trechter Productie 2400/800 stuks/u. Porties van 50 tot 300 gr.controle van de snijlengte "op de millimeter" via fotovoltage. Transparant deksel voorzien van een micro-schakelaar. Capaciteit van de kuip: 30kg, messen en vijzen zonder einde in RVS. Laagspanning 24 V. Noodstop Volledig... Meer
      Levertijd: 5 - 7 werkdagen
        Special Price 5.342,- Regular Price 6.950,-
      • Diamond
        Diamond
        Deegopboller - 20-800 Gram - 850W - 230V - Diamond - BSL-800A
        Deze deegopboller kan overweg met stukken deeg met een gewicht van 20 tot 800 gram, die bijvoorbeeld door een portioneermachine kunnen worden aangeleverd. U haalt met deze deegopboller een productiecapaciteit in huis van 3600 tot 800 stuks deegbollen per uur. Daarmee kunt u bijvoorbeeld in een korte tijd de benodigde deegbollen die u per dag nodig... Meer
        Levertijd: 5 - 7 werkdagen
          5.929,-
        Tonen als Foto-tabel Lijst

        3 producten

        Van hoog naar laag sorteren

        Professionele bakkerijen, pizzeria’s en andere horecagelegenheden die veel met deeg werken hebben baat bij een deegopboller. We gebruiken een deegopboller voor het sneller en gecontroleerd laten rijzen van bollen deeg. Daarbij kun je de deegbopboller combineren met een deegportioneermachine. Een deegportioneermachine verdeelt deeg in gelijke delen. Het enige wat je hoeft te doen is de gelijke bolletjes deeg in de juiste vorm te leggen om vervolgens in de deegopboller te laten rijzen. Zowel voor deegopbollers als deegportioneermachines kun je bij Goos Horeca uitstekend terecht!

         

        Voor pizzadeeg, brooddeeg en pastadeeg

        Het laten rijzen van deeg is een belangrijke stap in het bereiden van broden. De deegopboller zorgt ervoor dat het deeg onder de juiste omstandigheden rijst. Hierdoor rijst het deeg onder andere sneller wat je tijd bespaart. Daarnaast zorgt een professionele deegopboller voor uniforme resultaten wat in de horeca zeer belangrijk is. Bovendien kun je een deegopboller voor verschillende deegwaren gebruiken waaronder pizzadeeg, brooddeeg, pastadeeg.  

         

        De deegopbollers van het erkende merk Diamond

        Goos Horeca heeft deegopbollers die per uur heel wat kilo’s aan deeg kunnen verwerken. Ons assortiment omvat deegopbollers van het erkende merk Diamond. De productiecapaciteit van deze Diamond deegopbollers verschilt van 3600 tot 800 stuks deegbollen per uur. Het is handig om de pizzaoven op een juiste hoogte te hebben, dit kan uitstekend met één van onze onderstellen. Daarnaast kun je deegopbollers gemakkelijk verplaatsen dankzij het onderstel op wieltjes. De machine is dus niet gebonden aan één plaats. Wanneer je de deegopboller nodig hebt kun je hem eenvoudig de keuken in rijden. Of juist aan de kant zetten wanneer het apparaat in de weg staat.