ORANJE SALE! BEKIJK HIER ALLE KORTINGEN > 🎉

link
0 dagen 0 uur 0 min 0 sec

Rondfilter apparatuur

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Rond filter apparaat - 2 x 10 Liter - B10 HW - Bravilor - 4.213.201.110
  Rondfilterapparatuur met separate heetwateraftap, voor locaties met wateraansluiting. Zet grote hoeveelheden koffie in losse containers. Voorzien van digitaal display, totaal- en dagtellers, ontkalkingssysteem, koffie-is-klaar signaal, ingebouwde tijdklok en optimale beveiligingen. Inclusief containers type VHG, filterunits en lekbak.Uitvoering... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
   Special Price 4.244,- Regular Price 5.195,-
  • Rond filter apparaat - 2 x 10 Liter - B10 W - Bravilor - 4.212.601.110
   Rondfilterapparatuur om aan de wand te bevestigen voor locaties met wateraansluiting. Zet grote hoeveelheden koffie in losse containers. Voorzien van digitaal display, totaal- en dagtellers, ontkalkingssysteem, koffie-is-klaar signaal, ingebouwde tijdklok en optimale beveiligingen. Inclusief containers type VHG, filterunits en wandconsole voor... Meer
   Levertijd: 2 - 4 werkdagen
    Special Price 3.321,- Regular Price 4.095,-
   Tonen als Foto-tabel Lijst

   2 producten

   Van hoog naar laag sorteren

   Rondfilter apparatuur is een praktische oplossing voor het zetten van koffie en werkt via een doorstroomsysteem. Dit betekent dat er altijd vers water beschikbaar is zonder wachttijd. Met een horeca rondfilter apparaat kun je dus snel en eenvoudig koffie zetten, wat van cruciaal belang is in drukke horecagelegenheden. Of je nu een koffiezetapparaat nodig hebt voor de ochtenddrukte of voor een doorlopend evenement, een rondfilter apparaat kan het zeker aan.

    

   Een wandmodel of tafelmodel?

   Bij Goos Horeca heb je de keuze tussen een tafelmodel en een wandmodel rondfilter apparaat. Beide opties zijn geschikt voor het zetten van 2 x 10 liter hoogwaardige koffie. Het wandmodel is dus vrijstaand en neemt dus meer ruimte in beslag. Je kunt het wandmodel zelfs op een serveerwagen plaatsen zodat je het eenvoudig kunt verplaatsen. Het tafelmodel is daarentegen compacter en kun je gemakkelijk op een tafel kwijt. Deze geavanceerde systemen zijn onmisbaar wanneer je dagelijks aan de vraag naar koffie moet voldoen. Het gecontroleerde rondfilterproces zorgt ervoor dat elk kopje koffie consistent van smaak en kwaliteit is. Daarom is rondfilter apparatuur zo geliefd in de professionele keuken en in diverse horecagelengheden.

    

   In staat om grote hoeveelheden heerlijke koffie te zetten

   De rondfilter apparatuur in het assortiment van Goos Horeca is van uitstekende kwaliteit en beschikt over een eenvoudig reinigingsprogramma. Je kunt de containers gemakkelijk verwijderen om ze grondig schoon te maken. Bovendien heeft deze horeca rondfilter apparatuur een uniek heetwatersysteem waardoor ze minder vatbaar zijn voor kalkaanslag. Daarnaast zijn deze koffiezetapparaten voorzien van diverse indicatoren, bijvoorbeeld om aan te geven wanneer de koffie klaar is. Het digitale display toont alleen essentiële informatie, zonder overbodige poespas. Kortom, deze rondfilter apparatuur is gebruiksvriendelijk, gemakkelijk te onderhouden en in staat om grote hoeveelheden heerlijke koffie te zetten.