ORANJE SALE! BEKIJK HIER ALLE KORTINGEN > 🎉

link
0 dagen 0 uur 0 min 0 sec

RVS spoeltafelbladen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een van de meest opvallende eigenschappen van roestvrijstalen meubilair is dat het lijkt eeuwig mee te gaan. Roestvrij staal is namelijk een bijzonder duurzaam, slijtvast en sterk materiaal dat bestand is tegen verschillende omstandigheden. Zelfs in de horecakeuken, waar het in korte tijd van koel en droog tot warm en vochtig kan veranderen, is roestvrij staal zeer betrouwbaar. Daarom is dit materiaal een uitstekende keuze voor spoeltafelbladen. Maar dat is niet alles, want roestvrij staal geeft ook een luxe uitstraling die zeer professioneel en strak oogt in de horecakeuken. Daarom geven veel chefs de voorkeur aan RVS spoeltafelbladen.

 

Beschikbaar in diverse maten en configuraties

Bij Goos Horeca vind je een uitgebreid assortiment roestvrijstalen spoelbladen. We bieden spoelbladen met 1 of 2 spoelbakken, met of zonder verlek. Daarbij heb je de keuze uit verschillende maten. Zo kun je eenvoudig een RVS spoeltafelblad kiezen dat perfect past bij de behoeften van je spoelkeuken of professionele werkomgeving. Ook bieden onze RVS spoeltafelbladen ruimte in overvloed, waardoor je voldoende plek hebt om serviesgoed en keukengerei te wassen en spoelen. Bovendien zijn onze spoeltafelbladen volledig glad. Hierdoor blijven er geen voedselresten of ander vuil achter. Dit maakt het onderhoud bijzonder eenvoudig.

 

RVS is de standaardkeuze voor duurzaamheid, hygiëne en efficiëntie

Ondanks de lange levensduur kan een roestvrijstalen spoeltafelblad na verloop van tijd slijtage vertonen. In de horecakeuken wordt immers hard gewerkt, waardoor het meubilair sneller slijt dan de tafels die we thuis hebben staan. Als het RVS spoeltafelblad in je professionele keuken aan vervanging toe is, kun je bij Goos Horeca eenvoudig een nieuwe versie bestellen. Met onze losse RVS spoeltafelbladen kun je moeiteloos een spoeltafel samenstellen die volledig aan jouw behoeften voldoet. Bekijk ons aanbod hierboven en bestel RVS spoeltafelbladen snel en gemakkelijk online bij Goos Horeca!