Thermal brewers

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Thermal brewer - 2 x 5.7 Liter - Aurora Twin Low - Bravilor - 8.040.200.31004
  Aurora Twin Low (Aurora 5.7 TWL) zet de filterkoffie rechtstreeks in twee basissen van de draagbare thermoscontainers Aurora. De voorgeprogrammeerde keuzes: mild roast, regular roast en dark roast zijn eenvoudig te gebruiken via het touchscreen.Professionals kunnen de belangrijkste aspecten van het bereidingsproces zelf instellen, zoals de... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
   Special Price 3.633,- Regular Price 4.395,-
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  2 producten

  Van hoog naar laag sorteren

  Koffie speelt een cruciale rol in de horeca en de manier waarop we deze serveren kan een groot verschil maken in de beleving van uw klanten. Thermal brewers, ook wel thermische koffiemachines genoemd, hebben in deze context een bijzondere plaats. Deze professionele koffiemachines, gebouwd voor dagelijks gebruik, slaan koffie direct op in draagbare thermoscontainers, waardoor ze de perfecte oplossing bieden voor buffetten, koffiebars of cateringevenementen.

  Wat onderscheidt thermal brewers van andere koffiemachines? Het antwoord ligt in hun unieke functionaliteit en veelzijdigheid. De koffie wordt rechtstreeks in de thermoscontainer gezet, waardoor de temperatuur en smaak langer behouden blijven dan bij traditionele koffiemachines. Dit betekent dat uw gasten op elk moment kunnen genieten van een verse, hete kop koffie.

  Daarnaast zijn de thermoscontainers draagbaar. Dit maakt het gemakkelijk om de koffie naar elke gewenste locatie te brengen, of dat nu de buffettafel is, de vergaderruimte of een buitenevenement. Deze draagbaarheid biedt een niveau van flexibiliteit dat moeilijk te evenaren is met andere koffiemachines.

  Thermal brewers zijn niet alleen uiterst functioneel, maar ook zeer duurzaam. Gebouwd voor intensief, dagelijks gebruik, kunnen ze de drukke piekmomenten in de horeca gemakkelijk aan. Dit betekent dat u op uw thermal brewer kunt vertrouwen om constant uitstekende prestaties te leveren, dag in dag uit.

  Daarnaast zijn deze machines ook zeer gebruiksvriendelijk. Met eenvoudige bedieningselementen en weinig onderhoud vereist, kan uw personeel zich concentreren op wat echt belangrijk is - het leveren van uitstekende klantenservice. En laten we de esthetische waarde niet vergeten. Veel thermal brewers hebben een strak, modern design dat perfect past in een stijlvolle horecaomgeving.

  Veel van onze klanten gebruiken thermal brewers op buffetten en koffiebars. In deze settings bieden deze machines een naadloze koffie-ervaring, waardoor gasten zelf hun koffie kunnen nemen wanneer ze maar willen, zonder te hoeven wachten. Dit draagt bij aan een soepele klantbeleving en verhoogt de algehele tevredenheid.

  Maar misschien wel het grootste voordeel van thermal brewers is de kwaliteit van de koffie die ze produceren. Door de koffie direct in de thermoscontainer te zetten, behouden ze het volle aroma en de rijke smaak van de koffie. Dit betekent dat uw klanten elke keer weer van een perfect kopje koffie kunnen genieten.