Vitrine's

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Diamond
  Diamond
  Warmhoudvitrine - Bain-marie - 3 x 1/1 GN - RVS - Diamond - VBE-311
  Warmvitrine, bain-marie 3 GN 1/1, panoramisch Inhoud: 3x GN 1/1 hoogte 150 mm. Volledig vervaardigt in R.V.S., venster in gebogen veiligheidsplexiglas, glijdeuren in polycarbonaat, langs de kant van de operator. De halogeen lamp samen met de verlichting, geplaatst bovenaan en de bain-marie, laten u toe het voedsel op de gewenste temperatuur te... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
   Special Price 990,- Regular Price 1.355,-
  • Diamond
   Diamond
   Warmvitrine - Bain-marie - Panoramische - 2x GN1/1 - VBE-211 - Diamond - VBE-211
   Als u op zoek bent naar een bain-marie vitrine, goed voor het uitstallen van 2 bakken met 1/1 GN-afmetingen en een diepte van maximaal 15 cm, dan is dit apparaat erg interessant. Deze bain-marie vitrine van Diamond heeft alles wat een dergelijk apparaat moet hebben en is bovendien voordelig geprijsd. Het venster aan de voorzijde is gebogen en net... Meer
   Levertijd: 2 - 4 werkdagen
    Special Price 886,- Regular Price 1.065,-
   Tonen als Foto-tabel Lijst

   6 producten

   Van hoog naar laag sorteren

   Een warmhoudvitrine komt zowel de verkoop als de hygiëne binnen je zaak ten goede. Klanten kunnen de producten zien zonder dat ze de etenswaren kunnen aanraken. De glazenopbouw in combinatie met de verlichting vestigt de aandacht van je klanten op de warme lekkernijen. Daarbij hebben deze voedseldisplays aan de achterkant een open ontwerp waardoor het personeel gemakkelijk de voorraad kunnen bijvullen alsook klanten kunnen serveren. Precies daarom zijn horeca warmhoudvitrines uitermate geschikt voor buffetten, bedrijfskantines en de catering van evenementen.

    

   Verwarm etenswaren langdurig in een warmhoudvitrine

   Presenteer je producten op een stijlvolle manier met behulp van een professionele warmhoudvitrine van een erkende fabrikant. De vitrine houdt gerechten toegankelijk en bewaard ze op een veilige temperatuur tot je ze serveert. Onze displays en vitrines zijn ontworpen volgens de Gastronormstandaard wat ze geschikt maakt voor Gastronormbakken. Je kunt ze gebruiken voor warme snacks als broodjes, friet, snacks en vele andere gerechten. Daarom is een horeca warmhoudvitrine ideaal voor het direct serveren van de getoonde producten.

    

   Goos Horeca heeft een breed aanbod aan warmtevitrines

   Ons assortiment biedt keuze uit tafelmodel vitrines die je op een buffet kunt plaatsen of staande vitrines met een onderstel. Het onderstel is doorgaans voorzien van wielen zodat je de warmhoudvitrine kunt verrijden. We leveren professionele warmhoudvitrines van erkende merken als Promoline, Diamond en Stilfer. Wat betreft prijs-kwaliteitsverhouding kunnen we de warmhoudvitrines van Promoline zeker aanraden. Deze ruime warmhoudvitrines zijn voorzien van ledverlichting en een onderstel met verstelbare poten. Of het nu gaat om een koel- of warmhoudvitrine je vindt het bij Goos Horeca!   Presenteer uw producten op een opvallende manier met onze vitrines van Goos Horeca. Onze vitrines zorgen voor uitstekende zichtbaarheid van uw producten en trekken zo meer klanten aan. Kies voor onze hoogwaardige kwaliteit en maak uw producten onweerstaanbaar voor uw klanten. Onze vitrines zijn geschikt voor verschillende soorten producten, van gebak tot vleeswaren en kaas. Bestel nu en profiteer van onze snelle levering en uitstekende service. Maak uw winkel of restaurant nog aantrekkelijker en kies voor de vitrines van Goos Horeca.

   Wat zijn de belangrijkste factoren om te overwegen bij het kiezen van een professionele vitrine?

   Bij het kiezen van een professionele vitrine zijn er verschillende factoren om te overwegen. Een van de belangrijkste factoren is de grootte van de vitrine. Het is belangrijk om een vitrine te kiezen die groot genoeg is om alle items te tonen die u wilt weergeven, maar niet zo groot dat het de ruimte overweldigt waarin het wordt geplaatst. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de stijl van de vitrine. Een vitrine moet passen bij de algehele esthetiek van de ruimte waarin het wordt geplaatst en moet ook de items die worden weergegeven complementeren. Het kiezen van een vitrine die past bij de stijl van de ruimte kan helpen om een ​​uniforme uitstraling te creëren. Een andere belangrijke factor om te overwegen bij het kiezen van een professionele vitrine is de beveiliging. Het is belangrijk om een ​​vitrine te kiezen die veilig genoeg is om items te beschermen tegen diefstal of beschadiging. Dit kan onder meer het gebruik van gehard glas en stevige sloten omvatten. Het is ook belangrijk om rekening te houden met de locatie van de vitrine. Als de vitrine zich op een openbare plaats bevindt, moet deze mogelijk worden beveiligd met bewakingscamera's of alarmsystemen. Een andere belangrijke factor om te overwegen is de verlichting van de vitrine. Goede verlichting kan helpen om de items die worden weergegeven beter te laten zien en kan ook helpen om de aandacht van bezoekers te trekken. Het is belangrijk om verlichting te kiezen die past bij de items die worden weergegeven en die ook de kleuren en texturen van de items verbetert. Ten slotte is het belangrijk om rekening te houden met het budget bij het kiezen van een professionele vitrine. Er zijn vitrines beschikbaar in verschillende prijsklassen en het is belangrijk om een ​​vitriene te kiezen die past bij het budget van de organisatie. Het is belangrijk om te onthouden dat de kosten van een vitrine niet alleen de aanschafkosten omvatten, maar ook de kosten van installatie, onderhoud en beveiliging. Kortom, bij het kiezen van een professionele vitrine zijn er verschillende factoren om te overwegen, waaronder de grootte, stijl, beveiliging, verlichting en budget van de vitrine. Door rekening te houden met deze factoren kan een organisatie een vitrine kiezen die past bij hun behoeften en die de items die ze willen weergeven op een veilige en effectieve manier presenteert.

   Welke voordelen bieden gekoelde vitrines voor de presentatie en bewaring van voedingsproducten?

   Gekoelde vitrines bieden verschillende voordelen voor de presentatie en bewaring van voedingsproducten. Allereerst zorgen ze voor een aantrekkelijke presentatie van de producten, waardoor klanten sneller geneigd zijn om iets te kopen. Door de transparante glazen wanden kunnen klanten de producten goed zien, wat de verkoop kan stimuleren. Daarnaast zorgen de koelsystemen ervoor dat de producten op de juiste temperatuur worden gehouden, waardoor ze langer vers blijven en de houdbaarheid wordt verlengd. Dit is vooral belangrijk voor bederfelijke producten zoals vlees, vis en zuivelproducten. Door de juiste temperatuur te handhaven, wordt de groei van bacteriën geremd en wordt bederf voorkomen. Dit zorgt niet alleen voor een betere kwaliteit van de producten, maar ook voor een efficiëntere voorraadbeheer en vermindering van verspilling. Bovendien bieden gekoelde vitrines de mogelijkheid om producten op een georganiseerde manier te presenteren, waardoor het voor klanten gemakkelijker wordt om te vinden wat ze zoeken. Dit kan de verkoop verder stimuleren en de klanttevredenheid verhogen. Ten slotte bieden gekoelde vitrines ook voordelen voor de hygiëne en veiligheid van de producten. Door de afgesloten ruimte en het gebruik van glazen wanden worden de producten beschermd tegen stof, vuil en insecten, wat de kwaliteit en veiligheid van de producten verbetert. Kortom, gekoelde vitrines zijn essentieel voor de presentatie en bewaring van voedingsproducten, en bieden tal van voordelen voor zowel klanten als verkopers.

   Hoe kunnen warmhoudvitrines bijdragen aan de kwaliteit van de voedselpresentatie in een buffet of zelfbedieningsrestaurant?

   Warmhoudvitrines zijn essentieel voor het behoud van de kwaliteit van voedsel in buffet- of zelfbedieningsrestaurants. Deze vitrines zijn ontworpen om voedsel op een constante temperatuur te houden, waardoor het vers blijft en de smaak behouden blijft. Dit is vooral belangrijk voor voedsel dat snel bederft, zoals vlees, vis en zuivelproducten. Door warmhoudvitrines te gebruiken, kunnen restaurants hun voedsel op een aantrekkelijke manier presenteren zonder dat het koud of uitgedroogd wordt. Dit is belangrijk omdat klanten vaak hun voedsel beoordelen op basis van de presentatie. Een aantrekkelijke presentatie kan de eetlust van de klant vergroten en hen aanmoedigen om meer te eten, terwijl een slechte presentatie kan leiden tot afkeer en een verminderde eetlust. Bovendien kunnen warmhoudvitrines de efficiëntie van een restaurant verbeteren. Door voedsel op een constante temperatuur te houden, hoeven medewerkers minder vaak voedsel bij te vullen of weg te gooien. Dit bespaart tijd en geld en zorgt ervoor dat het restaurant efficiënter kan werken. Ten slotte kunnen warmhoudvitrines ook bijdragen aan de veiligheid van het voedsel. Door voedsel op een constante temperatuur te houden, wordt de groei van bacteriën en andere micro-organismen geremd. Dit vermindert het risico op voedselvergiftiging en andere ziekten die kunnen worden veroorzaakt door bedorven voedsel. Al met al zijn warmhoudvitrines een belangrijk hulpmiddel voor restaurants om de kwaliteit van hun voedselpresentatie te verbeteren. Ze helpen voedsel vers te houden, de efficiëntie te verbeteren en de veiligheid van het voedsel te waarborgen. Door het gebruik van warmhoudvitrines kunnen restaurants hun klanten een aantrekkelijke en smakelijke eetervaring bieden.

   Hoe dragen de ontwerp- en materiaalkeuzes van de vitrine bij aan de totale esthetiek en functionaliteit van de horecaruimte?

   De ontwerp- en materiaalkeuzes van de vitrine hebben een aanzienlijke invloed op de totale esthetiek en functionaliteit van de horecaruimte. Het ontwerp van de vitrine kan bijvoorbeeld worden aangepast aan de stijl van de horecaruimte om een ​​uniforme uitstraling te creëren. De keuze van materialen kan ook een belangrijke rol spelen bij het creëren van de juiste sfeer. Zo kan een vitrine van glas de ruimte een open en luchtig gevoel geven, terwijl een vitrine van hout juist een warme en gezellige uitstraling kan geven. Daarnaast kan de functionaliteit van de vitrine worden verbeterd door middel van slimme ontwerpkeuzes. Bijvoorbeeld, als de vitrine bedoeld is om voedsel te presenteren, kan het ontwerp worden aangepast om de presentatie van het voedsel te verbeteren en de toegankelijkheid te vergroten. Het gebruik van verlichting kan ook bijdragen aan de functionaliteit van de vitrine, door de nadruk te leggen op de gepresenteerde items en de aandacht van de klanten te trekken. De keuze van materialen kan ook een impact hebben op de duurzaamheid en onderhoud van de vitrine. Een vitrine van duurzame materialen kan bijvoorbeeld langer meegaan en minder onderhoud vereisen dan een vitrine van minder duurzame materialen. Dit kan niet alleen bijdragen aan de esthetiek van de horecaruimte, maar ook aan de kostenbesparing op de lange termijn. Kortom, de ontwerp- en materiaalkeuzes van de vitrine zijn van cruciaal belang voor de totale esthetiek en functionaliteit van de horecaruimte. Door slimme ontwerpkeuzes te maken en duurzame materialen te gebruiken, kan de vitrine niet alleen bijdragen aan de uitstraling van de ruimte, maar ook aan de functionaliteit en kostenbesparing op de lange termijn.

   Wat zijn de belangrijkste onderhouds- en reinigingsrichtlijnen voor professionele vitrines om hun levensduur en prestaties te maximaliseren?

   Professionele vitrines zijn een belangrijk onderdeel van de presentatie van producten in verschillende commerciële omgevingen. Om hun levensduur en prestaties te maximaliseren, is het belangrijk om regelmatig onderhoud en reiniging uit te voeren. Een van de belangrijkste richtlijnen voor het onderhoud van professionele vitrines is om regelmatig visuele inspecties uit te voeren. Dit kan helpen om eventuele problemen of defecten vroegtijdig op te sporen en te voorkomen dat ze zich ontwikkelen tot grotere problemen. Het is ook belangrijk om de vitrine regelmatig schoon te maken, met name de buitenkant en de binnenkant van de glazen panelen. Dit kan helpen om stof en vuil te verwijderen en de vitrine er schoon en helder uit te laten zien. Een andere belangrijke richtlijn voor het onderhoud van professionele vitrines is om ervoor te zorgen dat ze op de juiste temperatuur worden gehouden. Dit kan helpen om de producten die erin worden bewaard op de juiste temperatuur te houden en bederf te voorkomen. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de vitrine goed is geïsoleerd en dat er geen luchtlekken zijn die de temperatuur kunnen beïnvloeden. Ten slotte is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de vitrine regelmatig wordt onderhouden en gerepareerd door een gekwalificeerde professional. Dit kan helpen om eventuele problemen of defecten snel op te lossen en de levensduur en prestaties van de vitrine te maximaliseren. In het algemeen zijn regelmatig onderhoud en reiniging, het handhaven van de juiste temperatuur en het inschakelen van een gekwalificeerde professional voor reparaties en onderhoud de belangrijkste richtlijnen om de levensduur en prestaties van professionele vitrines te maximaliseren. Door deze richtlijnen te volgen, kunnen bedrijven de kwaliteit van hun productpresentatie behouden en hun investering in professionele vitrines beschermen.