Terrasseizoen2024

Bordenstapelaar

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Jackstack
  Jackstack
  Bordenrek - 12 borden - Wit - H 70 x 24 CM - Staal - Jackstack - L577
  Jackstack muurmodel bordenrek 12 bordenMateriaal: gelast staal. Capaciteit: 12 borden.Verstelbaar muurmodel. Eenvoudig op iedere wand te monteren. Geschikt voor iedere bordenmaat. 5cm ruimte tussen de bordensteunen. Afmeting: 70(h)x24cm.Muurmodel5cm ruimte tussen bordensteunenKras- en roestbestendigFDA en NSF... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
  • Verwachte levering:
   2 - 4 werkdagen
  Special Price 209,- Regular Price 254,95
 2. Jackstack
  Jackstack
  Bordenrek - 12 borden - H 73 x 29 x 30 CM - Staal - Jackstack - L533
  Jackstack tafelmodel bordenrek 12 bordenMateriaal: gelast staal. Capaciteit: 12 borden.Vrijstaande basis. Ideaal voor op werktafel of counter. Geschikt voor iedere bordenmaat. 5cm ruimte tussen bordensteunen. Afmeting: 73(h)x29x52cm.Tafelmodel5cm ruimte tussen bordensteunenKras- en roestbestendigFDA en NSF... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
  • Verwachte levering:
   2 - 4 werkdagen
  Special Price 264,- Regular Price 319,95
 3. Goohoreca

  Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

  Goohoreca

  Laagste prijs garantie

  Goohoreca

  De meeste producten de volgende dag in huis

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorterenAls horecaondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk efficiëntie en ruimtebesparing zijn in een drukke omgeving. Het maximaliseren van je operationele capaciteit en het optimaliseren van je werkruimte kunnen het verschil maken tussen een soepel draaiende onderneming en een chaotische omgeving. Daarom introduceren we graag de oplossing waar je naar op zoek bent: bordenstapelaars.

Wat zijn bordenstapelaars?
Bordenstapelaars zijn innovatieve apparaten die speciaal zijn ontworpen om het stapelen en opbergen van borden eenvoudiger te maken. Deze handige hulpmiddelen kunnen worden gebruikt in verschillende horecagelegenheden, zoals restaurants, cafés, bars, hotels en cateringbedrijven. Bordenstapelaars bieden een praktische oplossing om borden snel en veilig te stapelen, waardoor je waardevolle tijd en ruimte bespaart.

Voordelen van bordenstapelaars
Met bordenstapelaars kunnen je medewerkers borden snel en moeiteloos stapelen. Dit bespaart tijd en zorgt ervoor dat je bedienend personeel zich kan concentreren op andere belangrijke taken, zoals het bedienen van gasten en het serveren van maaltijden.

Een van de grootste voordelen van bordenstapelaars is de mogelijkheid om ruimte te besparen in je keuken, opslagruimte of buffetruimte. Door borden efficiënt te stapelen, kun je waardevolle ruimte vrijmaken en optimaliseren voor andere activiteiten.

Bordenstapelaars zijn ontworpen met veiligheid in gedachten. Ze zijn voorzien van stevige constructies en antislipmaterialen om ervoor te zorgen dat borden stabiel en veilig gestapeld worden. Dit minimaliseert het risico op breuk of schade aan je serviesgoed.

Met bordenstapelaars kun je je borden netjes en georganiseerd opbergen. Dit maakt het gemakkelijker om borden te vinden wanneer je ze nodig hebt, wat resulteert in een vlotte doorstroming van je operationele processen.

Bordenstapelaars zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen, zodat je kunt kiezen welke het beste past bij jouw specifieke behoeften en beschikbare ruimte. Of je nu een compacte stapelaar nodig hebt voor een kleine keuken of een groter model voor een uitgebreid buffet, er is altijd een oplossing die aan jouw eisen voldoet.


Waar bordenstapelaars te gebruiken?
Bordenstapelaars kunnen op diverse plaatsen binnen je horecaonderneming worden ingezet. In de keuken kunnen bordenstapelaars helpen bij het organiseren van je serviesgoed en het optimaliseren van de werkruimte. Ze kunnen ook worden gebruikt om borden efficiënt van de keuken naar de bedieningsruimte te transporteren. Als je een buffet aanbiedt, kunnen bordenstapelaars ervoor zorgen dat je borden netjes en geordend worden gepresenteerd.

Gasten kunnen gemakkelijk borden pakken zonder dat ze gestapeld serviesgoed hoeven te verstoren. Bordenstapelaars zijn ideaal voor het stapelen en opbergen van borden in je opslagruimte. Ze minimaliseren het risico op breuk en maken het gemakkelijk om borden te vinden wanneer je ze nodig hebt.

Kortom, bordenstapelaars zijn onmisbare hulpmiddelen voor horecaondernemers die efficiëntie en ruimtebesparing willen maximaliseren. Ze bieden talloze voordelen, waaronder tijdsbesparing, ruimteoptimalisatie, veiligheid en organisatie. Of je nu een klein café runt of een groot restaurant beheert, bordenstapelaars kunnen een waardevolle investering zijn die je operationele processen verbeteren en bijdragen aan het succes van je onderneming. Neem vandaag nog de stap naar een georganiseerde en efficiënte horecaomgeving met bordenstapelaars!

Waar moet je op letten bij het kopen van Bordenstapelaar?

Bij het aanschaffen van een bordenstapelaar is het van belang om rekening te houden met een aantal factoren. Allereerst is het raadzaam om te kijken naar de grootte van de bordenstapelaar en of deze geschikt is voor de grootte van de borden die in het bedrijf gebruikt worden. Hiermee kan voorkomen worden dat er beschadigingen aan de borden ontstaan of dat er gevaarlijke situaties ontstaan. Daarnaast is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van de bordenstapelaar, omdat een goede kwaliteit ervoor zorgt dat de bordenstapelaar langer meegaat en minder snel kapot gaat. Dit kan uiteindelijk kosten besparen op de lange termijn. Ook is het verstandig om te kijken naar de functionaliteit van de bordenstapelaar en welke functies het meest handig zijn voor het bedrijf. Tot slot is het van belang om de prijs-kwaliteitverhouding in overweging te nemen bij de aanschaf van een bordenstapelaar. Door deze factoren goed af te wegen, kan er een weloverwogen keuze gemaakt worden en kan er een bordenstapelaar aangeschaft worden die past bij de behoeften van het bedrijf.

Wat zijn de verschillende soorten Bordenstapelaar voor de horeca?

Een bordenstapelaar is een essentieel hulpmiddel voor de horeca om tijd en ruimte te besparen bij het serveren van maaltijden. Er zijn verschillende soorten bordenstapelaars beschikbaar op de markt, elk met hun eigen unieke kenmerken en voordelen. De meest voorkomende soorten bordenstapelaars zijn de handmatige en elektrische bordenstapelaars. Een handmatige bordenstapelaar vereist handmatige inspanning om de borden te stapelen, terwijl een elektrische bordenstapelaar gebruik maakt van een motor om de borden automatisch te stapelen. Elektrische bordenstapelaars zijn over het algemeen sneller en efficiënter dan handmatige bordenstapelaars, maar zijn ook duurder. Er zijn ook bordenstapelaars die speciaal zijn ontworpen voor bepaalde soorten borden, zoals ronde borden of vierkante borden. Deze bordenstapelaars hebben meestal een specifieke vorm en grootte om te passen bij het type bord dat ze stapelen. Een andere soort bordenstapelaar is de mobiele bordenstapelaar. Deze bordenstapelaar is ontworpen om gemakkelijk te kunnen worden verplaatst van de ene locatie naar de andere, waardoor het ideaal is voor catering en evenementen op locatie. Ten slotte zijn er ook bordenstapelaars die speciaal zijn ontworpen voor zwaardere borden, zoals diepere borden of borden van aardewerk. Deze bordenstapelaars hebben meestal een stevigere constructie en zijn in staat om zwaardere borden veilig en efficiënt te stapelen. Kortom, er zijn verschillende soorten bordenstapelaars beschikbaar op de markt, elk met hun eigen unieke kenmerken en voordelen. Het is belangrijk voor horecabedrijven om te bepalen welk type bordenstapelaar het beste past bij hun behoeften en budget om de efficiëntie en productiviteit te maximaliseren bij het serveren van maaltijden.

Zijn er specifieke soorten borden die geschikt zijn voor een bordenstapelaar en hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn borden hiermee compatibel zijn?

Ja, er zijn specifieke soorten borden die geschikt zijn voor een bordenstapelaar. Een bordenstapelaar is ontworpen om borden efficiënt en veilig te stapelen, wat vooral handig kan zijn in horecagelegenheden, cateringbedrijven of andere locaties waar veel borden worden gebruikt. Om ervoor te zorgen dat je borden compatibel zijn met een bordenstapelaar, zijn er een paar belangrijke factoren om rekening mee te houden. Ten eerste is het belangrijk om te controleren of de bordenstapelaar geschikt is voor het formaat en de vorm van je borden. Sommige bordenstapelaars zijn specifiek ontworpen voor ronde borden, terwijl andere ook vierkante of rechthoekige borden kunnen verwerken. Zorg ervoor dat de afmetingen van je borden overeenkomen met de specificaties van de bordenstapelaar. Daarnaast is het essentieel om te kijken naar het materiaal van je borden. Bordenstapelaars zijn meestal ontworpen om borden van porselein, aardewerk of kunststof te stapelen. Controleer of je borden compatibel zijn met het materiaal waarvoor de bordenstapelaar is ontworpen. Het is ook belangrijk om rekening te houden met het gewicht van je borden. Zorg ervoor dat de bordenstapelaar het gewicht van je borden kan dragen zonder problemen. Een andere factor om te overwegen is de stapelhoogte. Sommige bordenstapelaars hebben beperkingen wat betreft de maximale hoogte van de stapel borden. Controleer of de stapelhoogte van de bordenstapelaar voldoet aan je behoeften. Tot slot, om ervoor te zorgen dat je borden compatibel zijn met een bordenstapelaar, is het raadzaam om de handleiding van de bordenstapelaar zorgvuldig door te lezen. Hierin vind je gedetailleerde instructies en aanbevelingen voor het gebruik van specifieke borden. Bovendien kan het nuttig zijn om contact op te nemen met de fabrikant van de bordenstapelaar voor specifieke vragen over compatibiliteit. Kortom, door rekening te houden met de vorm, afmetingen, materiaal, gewicht en stapelhoogte van je borden, en door de instructies van de fabrikant op te volgen, kun je ervoor zorgen dat je borden compatibel zijn met een bordenstapelaar.

Hoe kan ik mijn bordenstapelaar op de juiste manier gebruiken om schade aan mijn borden te voorkomen?

Het gebruik van een bordenstapelaar kan een enorme tijdsbesparing opleveren bij het stapelen van borden, vooral in een drukke horeca-omgeving. Het is echter belangrijk om de juiste techniek te gebruiken om schade aan de borden te voorkomen en ervoor te zorgen dat ze veilig worden gestapeld. Ten eerste is het belangrijk om te controleren of de bordenstapelaar geschikt is voor de grootte en het gewicht van de borden die je wilt stapelen. Het is ook belangrijk om de stapelaar op een vlakke en stabiele ondergrond te plaatsen voordat je begint met stapelen. Bij het stapelen van de borden moet je ervoor zorgen dat de borden goed zijn uitgelijnd en dat er geen overlapping of scheefheid is. Het is ook belangrijk om de stapelhoogte te beperken tot een veilig niveau om te voorkomen dat de stapel omvalt en de borden beschadigt. Bovendien moet je ervoor zorgen dat de borden goed schoon en droog zijn voordat je ze stapelt. Vuil of vocht op de borden kan leiden tot krassen, vlekken of zelfs breuken tijdens het stapelen. Tot slot is het belangrijk om de borden voorzichtig te hanteren tijdens het stapelen en om de stapel niet te verplaatsen voordat deze volledig is gestabiliseerd. Dit kan worden bereikt door de stapel voorzichtig te schudden om te controleren of de borden stevig op elkaar zijn geplaatst. Door deze tips te volgen en de juiste techniek te gebruiken, kun je je bordenstapelaar op de juiste manier gebruiken om schade aan je borden te voorkomen en ervoor te zorgen dat ze veilig worden gestapeld.

Welke voordelen bieden bordenstapelaars voor de efficiëntie in een horecaonderneming?

Bordenstapelaars kunnen aanzienlijke voordelen bieden voor de efficiëntie in een horecaonderneming. Ten eerste zorgen ze voor een georganiseerde en gestroomlijnde werkomgeving. Door bordenstapelaars te gebruiken, kunnen borden efficiënt worden gestapeld en opgeslagen, waardoor er meer ruimte op de werkplek beschikbaar komt. Dit minimaliseert het risico op ongelukken en zorgt voor een veilige werkomgeving voor het personeel. Daarnaast dragen bordenstapelaars bij aan een snellere doorvoer van gerechten. Het personeel kan borden snel en gemakkelijk stapelen, waardoor ze klaar zijn voor hergebruik. Dit bespaart kostbare tijd die anders zou worden besteed aan het handmatig stapelen van borden. Bovendien kunnen bordenstapelaars helpen bij het verminderen van de wachttijd voor klanten, aangezien gerechten sneller kunnen worden geserveerd. Een ander voordeel van bordenstapelaars is dat ze de werklast van het personeel verminderen. Door het gebruik van bordenstapelaars kunnen medewerkers zich concentreren op andere taken, zoals het bereiden van gerechten of het bedienen van klanten. Dit verhoogt de productiviteit en maakt het mogelijk om meer klanten te bedienen in dezelfde tijd. Bordenstapelaars dragen ook bij aan een betere organisatie en hygiëne in een horecaonderneming. Door borden netjes te stapelen, wordt het risico op breuk en beschadiging verminderd. Bovendien kunnen bordenstapelaars helpen bij het voorkomen van kruisbesmetting, aangezien borden op een hygiënische manier kunnen worden opgeslagen en gescheiden kunnen blijven van andere items. Tot slot kunnen bordenstapelaars bijdragen aan kostenbesparingen. Door borden efficiënt te stapelen en op te slaan, kan er ruimte worden bespaard in de opslagruimte. Dit kan leiden tot lagere huurkosten of de mogelijkheid om de opslagruimte voor andere doeleinden te gebruiken. Bovendien kan het verminderen van breuk en beschadiging van borden leiden tot lagere vervangingskosten op de lange termijn. Al met al bieden bordenstapelaars belangrijke voordelen voor de efficiëntie in een horecaonderneming. Ze zorgen voor een georganiseerde werkomgeving, versnellen de doorvoer van gerechten, verminderen de werklast van het personeel, verbeteren de organisatie en hygiëne, en kunnen kostenbesparingen opleveren.