Terrasseizoen2024

Folie dispenser

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Vershoudfolie, aluminiumfolie en bakpapier worden veelvuldig gebruikt in horecagelegenheden en catering van evenementen. Aangezien we deze folies in grote hoeveelheden gebruiken, kan een folie dispenser van pas komen. Deze speciale dispenser kun je doorgaans aan de muur bevestigen, zodat je heel eenvoudig een vel folie kunt afscheuren. Onze horeca folie dispensers beschikken naast montagegaten ook over een geïntegreerd kartelmes. Bekijk onze folie dispensers direct online en bestel ze voor een scherpe prijs bij Goos Horeca. We leveren overigens ook folie voor dispensers, het formaat van onze rollen is uiteraard afgestemd op onze dispensers.

 

Ideaal voor aan de wand

Onze folie dispensers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn gemaakt van corrosiebestendig staal. Let bij het kiezen van een dispenser goed op de maat van de rollen die je doorgaans gebruikt. Dankzij het kartelmes kun je het folie in een fractie van een seconde afscheuren. Door de horeca folie dispenser aan de wand te monteren, hangt deze niet in de weg. De meeste horecazaken hebben immers voldoende verticale ruimte. Bovendien hoef je nooit meer te zoeken naar het folie, omdat je voortaan een vaste plek hebt om het te pakken. Door de folie dispenser iets hoger te hangen, hoef je ook niet bang te zijn dat het folie nat of vies wordt. Kortom, een professionele folie dispenser biedt tal van voordelen.

 

Goos Horeca heeft professionele folie dispensers & verpakkingsfolieverdelers

Naast horeca folie dispensers hebben we tevens verpakkingsfolieverdelers in ons assortiment opgenomen. Met dit apparaat kun je heel gemakkelijk grote hoeveelheden folie verdelen. De verpakkingsfolieverdeler is voorzien van een verwarmd tablet en een regelbare thermostaat. De verwarmingsdraad, die op lage spanning werkt, maakt het snijden van folie bijzonder gemakkelijk. Dit apparaat komt goed van pas als je dagelijks producten moet inpakken voor de verkoop of gewoon behoefte hebt aan extra gemak bij het verdelen van verpakkingsfolie.