ORANJE SALE! BEKIJK HIER ALLE KORTINGEN > 🎉

link
0 dagen 0 uur 0 min 0 sec

Onderdelen dynamic

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

In ons assortiment van Dynamic onderdelen vind je in de eerste plaats een krachtig motorblok voor de Dynamic staafmixer. Dit motorblok kan solide ingrediënten in een handomdraai omzetten in soep of saus. Hiervoor kun je natuurlijk gebruikmaken van een mixstaaf of pureerstaaf, die we ook in ons aanbod hebben. Daarnaast bieden we diverse soorten gardes die geschikt zijn voor het opkloppen van room en het mengen van beslag en andere mengsels. Je hebt de vrijheid om zelf te bepalen welke opzetstukken je aan het motorblok wilt toevoegen. Bij Goos Horeca kun je namelijk afzonderlijke accessoires voor Dynamic producten bestellen.

 

Gecombineerde staafmixer met garde

Het motorblok van Dynamic kun je eenvoudig omzetten in een gecombineerde staafmixer met garde, doordat je de motor kunt combineren met verschillende opzetstukken. Dit maakt het motorblok met afneembare staaf en garde tot een veelzijdig talent in de keuken. De diverse apparaten van dit gerenommeerde merk zijn daarom geschikt voor een breed scala aan taken in de horecakeuken. Zodoende zullen de gebruiksvriendelijke onderdelen van Dynamic je grootste hulp zijn bij het bereiden van sauzen, soepen en dips.

 

Dynamic onderdelen zijn extra groot van formaat

De onderdelen van Dynamic zijn voorzien van een opvallende oranje behuizing die direct in het oog springt. De opzetstukken hebben een extra lang formaat, veel groter dan de staafmixer die we thuis in de keuken hebben liggen. Dit grote formaat maakt ze perfect zijn voor het pureren, emulgeren, mixen, blenden en mengen van grote hoeveelheden. Ze zijn bij uitstek geschikt voor gebruik in een professionele keuken. Het motorblok van de Dynamic staafmixer is bovendien bijzonder krachtig, met een vermogen van 600 watt. Hierdoor is het motorblok in staat is om zelfs de zwaarste en hardste ingrediënten snel en eenvoudig te bewerken.