Terrasseizoen2024

Brood snijmachines

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. GMG
  GMG
  Broodsnijmachine - 13mm Snij-dikte - Handbediening - GMG - BS-T
  Brood snijden gaat razendsnel met deze broodsnijmachine van GMG. Per uur kan de machine 500 broden aan. De snijdikte is 13 mm. Niets lekkerder dan een vers gesneden sneetje brood voor heerlijke sandwiches. Een ideaal apparaat voor onder andere bakkerijen, cateringbedrijven en bedrijfskantines.Max lengte/hoogte van het brood 500mm/180mmAfmetingen:... Meer
  Levertijd: 3 - 4 weken
   Special Price 1.499,- Regular Price 1.999,-
  Tonen als Foto-tabel Lijst

  2 producten

  Van hoog naar laag sorteren

  Een professionele broodsnijmachine kan een waardevolle toevoeging zijn aan jouw horecagelegenheid. Het bereiden van voedsel in de horeca vraagt immers om snelheid, efficiëntie en consistentie. Het snel en nauwkeurig snijden van brood kan een cruciale factor zijn in de dagelijkse bedrijfsvoering. Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van een broodsnijmachine is de snelheid. In de horeca, waar tijd geld is, kan het vermogen om snel brood te snijden een groot verschil maken. Met een horeca broodsnijmachine kun je in enkele minuten doen wat met een mes veel meer tijd zou kosten.

   

  Voor het snel en efficiënt snijden van brood

  Horeca broodsnijmachines zijn speciaal ontworpen om grote hoeveelheden brood snel en efficiënt te snijden, waardoor je kostbare tijd bespaart. Bovendien leveren ze de nauwkeurigheid en consistentie die je zoekt. Of het nu gaat om sandwiches, toast of brood voor de tafel, de uniformiteit van de plakken maakt een duidelijk verschil in presentatie en portiecontrole. Een ander belangrijk voordeel van een horeca broodsnijmachine is de veiligheid. Onze machines zijn uitgerust met veiligheidsfuncties zoals vingerbescherming en noodstopschakelaars. Zo wordt de kans op ongelukken geminimaliseerd.

   

  Handmatige en automatische broodsnijmachines

  We bieden een zeer professionele broodsnijmachine met een 13 mm snijdikte. Dit automatische apparaat levert perfect gesneden plakken brood van uniforme dikte. Daarnaast hebben we ook een handmatige stokbroodsnijder. Dit compacte apparaat past gemakkelijk op tafel en is veel sneller dan het handmatig snijden van stokbroden. De consistentie van de gesneden plakken brood draagt bij aan de totale kwaliteitsbeleving voor jouw klanten.

   

  Duurzaam, bestendig en eenvoudig in onderhoud

  Wat duurzaamheid betreft, zijn onze horeca broodsnijmachines doorgaans gemaakt van sterke, duurzame materialen zoals roestvrij staal. Hierdoor zijn ze bestand tegen de intensieve dagelijkse belasting in de horecakeuken. Het gemak van het gebruik en onderhoud is ook een factor die je niet mag onderschatten. Onze professionele broodsnijmachines zijn eenvoudig in gebruik, met duidelijke en intuïtieve bedieningselementen. Bovendien kun je de messen van veel modellen gemakkelijk verwijderen en reinigen, wat helpt om de hygiënenormen te handhaven. Zo kun je met vertrouwen de beste kwaliteit brood snijden bieden aan jouw klanten.