Santos technibar schijven

Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Goohoreca

  Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

  Goohoreca

  Laagste prijs garantie

  Goohoreca

  De meeste producten de volgende dag in huis

 2. Goohoreca

  Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

  Goohoreca

  Laagste prijs garantie

  Goohoreca

  De meeste producten de volgende dag in huis

Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

Van hoog naar laag sorteren

Goos Horeca biedt een gevarieerde selectie van snijschijven waarmee je moeiteloos plakjes, blokjes, staafjes en geraspte ingrediënten kunt bereiden. Deze schijven van de Santos Technibar serie zijn niet alleen geschikt voor groenten, maar ook voor het verwerken van fruit, noten en kazen. Er is zelfs een speciale raspschijf voor Parmezaanse kaas beschikbaar. Met deze hoogwaardige schijven til je de functionaliteit van je Santos groentesnijders naar een hoger niveau. Stuk voor stuk zijn ze vervaardigd met aandacht voor kwaliteit en ontworpen om langdurig gebruik te weerstaan.

 

Voor uniforme plakjes, blokjes en staafjes

De veelzijdigheid van de Santos groentesnijders wordt versterkt door het diverse aanbod aan snijschijven bij Goos Horeca. Wanneer je horecagelegenheid specifieke behoeften heeft, kun je eenvoudig de benodigde schijven via onze website bestellen. Of je nu plakjes, blokjes, staafjes of geraspte ingrediënten nodig hebt, wij hebben de passende schijven. En zelfs gespecialiseerde schijven voor frites, pomme-gaufrette en rösti. Het is de veelzijdigheid en duurzaamheid die de Santos Technibar snijschijven tot een onmisbare aanvulling maken in je professionele keuken.

 

Ontworpen om uitstekende prestaties te leveren

De schijven voor de Santos Technibar groentesnijders combineren uitstekende prestaties met gebruiksgemak. Gemaakt van duurzame materialen, zijn ze ontworpen voor herhaaldelijk en intensief gebruik in de horeca. De eenvoudige reiniging draagt bij aan hun praktische karakter. Deze schijven staan garant voor tijdbesparing bij het snijden van groenten. Of je nu in korte tijd plakjes, blokjes, staafjes of geraspte ingrediënten nodig hebt, met deze schijven is het een fluitje van een cent. Deze snijschijven bieden een efficiënte en handige manier om een breed scala aan ingrediënten snel en nauwkeurig te snijden. Op deze manier dragen ze bij aan de culinaire creativiteit en efficiëntie binnen je keuken.