Lekbak inclusief rooster RVS

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Voordat ingrediënten in de pan belanden, moet je ze eerst wassen en drogen. Voor deze klus zijn lekbakken met inbegrip van een roestvrijstalen rooster de ideale keuze. Deze exemplaren onderscheiden zich van de rest van ons assortiment lekbakken, want we leveren ze met een rooster van roestvrij staal. Dit rooster maakt de lekbak tot een veelzijdig hulpmiddel in de horecakeuken en is ontworpen voor diverse toepassingen. Het gebruikte materiaal is van hoogwaardige kwaliteit, namelijk roestvrij staal 18/08. Dit betekent dat de bak duurzaam is en bestand tegen corrosie.

 

Voor het wassen en laten uitdrogen van etenswaren

Deze lekbakken met inbegrip van het RVS rooster zijn speciaal ontworpen voor het laten uitlekken van gewassen ingrediënten en zijn ideaal voor het drogen van voedsel. Het meegeleverde rooster speelt hierbij een cruciale rol, omdat de perforaties in het rooster ervoor zorgen dat vocht efficiënt kan worden afgevoerd. Hierdoor behouden de etenswaren hun structuur en kunnen ze op een zeer effectieve manier drogen. Dankzij de hygiënische samenstelling van roestvrij staal zijn deze lekbakken ook ideaal voor gebruik met vleeswaren. Bovendien zijn de lekbakken voorzien van gebogen randen, wat extra stevigheid en stabiliteit biedt.

 

Extra groot formaat geschikt voor grote volumes

In de horeca werken we met grotere volumes, daarom zijn onze lekbakken inclusief roosters een slag groter dan je gewend bent. Je hebt de keuze uit verschillende formaten. Zo kun je zelf kiezen welke het beste aansluit bij je behoeften. En we hebben het nog niet gehad over een van de grootste voordelen van deze lekbakken met lekrooster, namelijk het feit dat ze geschikt zijn voor de vaatwasser. Dit maakt het reinigen en onderhouden ervan aanzienlijk eenvoudiger. Daarom zijn onze RVS lekbakken met rooster een uitstekende keuze voor jouw horecakeuken.