ORANJE SALE! BEKIJK HIER ALLE KORTINGEN > 🎉

link
0 dagen 0 uur 0 min 0 sec

Restbakken-polypropyleen

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

In polypropyleen restbakken kun je aanzienlijke hoeveelheden voedsel bewaren. Ze zijn bijzonder geschikt voor het marineren van vleesgerechten en bieden een handige oplossing voor diverse andere toepassingen. Je zult snel ontdekken dat ze werkelijk multifunctioneel zijn. Als je voordelig en gemakkelijk extra polypropyleen restbakken wilt bestellen, ben je bij ons aan het juiste adres. Goos Horeca heeft namelijk een ruime voorraad beschikbaar, waardoor je ze binnen dezelfde week kunt ontvangen.

 

Voor het afruimen, transporteren en bewaren van vaat en voedsel

Je kunt polypropyleen restbakken uitstekend gebruiken als afruimbakken voor het opruimen van tafels en het transporteren van vuile vaat. Horecapersoneel maakt ook regelmatig gebruik van polypropyleen restbakken om ingrediënten en voedingswaren op te slaan. Daarbij zijn ruime restbakken van polypropyleen perfect geschikt voor het bewaren van voedselresten. Zo kunnen koks tijdens het snijden van ingrediënten de overblijfselen in de bakken deponeren om ze later in de afvalcontainer te legen. Dit maakt restbakken ook ideaal voor het scheiden van afval, zoals GFT-afval dat je wilt composteren.

 

Een duurzame oplossing verkrijgbaar in diverse maten

Onze polypropyleen restbakken zijn verkrijgbaar in diverse maten, met een capaciteit variërend van 10 tot 35 liter. Ze zijn voorzien van geïntegreerde handgrepen, waardoor ze eenvoudig kunt vasthouden en verplaatsen. Naast verschillende afmetingen kun je kiezen tussen ronde en vierkante modellen. Omdat al onze restbakken gemaakt zijn van polypropyleen, zijn ze gemakkelijk te reinigen in de vaatwasser. Dit slagvaste materiaal is tevens voedselveilig en zal niet snel beschadigen. Bovendien hebben ze een lange levensduur, een royale capaciteit en zijn ze bestand tegen dagelijks gebruik in de drukte van een horecakeuken.