Rilsan roosters

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bij je horeca apparatuur ontvang je regelmatig roosters, maar meestal niet voldoende. Het is dan ook geen verrassing dat horecaondernemers regelmatig bij ons aankloppen voor extra roosters. Op deze pagina hebben we onze hoogwaardige Rilsan roosters verzameld, die je heel eenvoudig als aanvulling kunt bestellen. In de horeca kun je immers nooit genoeg roosters hebben. Bestel daarom je Rilsan roosters gemakkelijk online bij Goos Horeca, en dat tegen onze laagsteprijsgarantie.

 

Voorzien van een thermoplastische coating

De roosters in deze categorie zijn voorzien van Rilsan, een specifieke thermoplastische coating die vaak wordt toegepast op metalen roosters. Deze coating biedt talloze voordelen voor het gebruik ervan. Niet alleen beschermt het tegen corrosie, maar het verlengt ook aanzienlijk de levensduur van de roosters. Zo heb je langer profijt van je aankoop en hoef je niet bang te zijn dat veelvuldig gebruik te zal schaden. Bovendien hebben Rilsan roosters doorgaans minder onderhoud nodig dan traditionele metalen roosters.

 

Verkrijgbaar in Gastronormmaten

Onze Rilsan roosters zijn opvallend licht van gewicht en veelzijdig inzetbaar. Ze zijn perfect geschikt voor koelingen en vriezers, en je kunt ze netjes tentoonstellen in koelvitrines. Met deze praktische roosters kun je elke koeling of vriezer voorzien van extra opbergruimte en ze efficiënt inrichten. Goede organisatie is van groot belang in de drukke horecakeuken. Het zorgt immers voor overzicht en efficiëntie. Wij leveren Rilsan roosters in een aantal maten, zodat je gemakkelijk de juiste afmetingen voor jouw horecazaak kunt kiezen. Bovendien zijn onze Rilsan roosters ontworpen volgens de internationaal erkende Gastronorm-maatvoering. Dit betekent dat ze naadloos passen in gestandaardiseerde gastronomische apparatuur.