Terrasseizoen2024

Vleesbakken - roestvrijstaal

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Onze roestvrijstalen vleesbakken zijn de ultieme keuze voor professionele slagerijen en horecaondernemingen die een oplossing zoeken voor het opslaan van hun vleeswaren. Deze horeca vleesbakken van roestvrijstaal bieden een ongeëvenaarde duurzaamheid en hygiëne. Dit maakt ze de perfecte keuze voor het bewaren van vlees in een veilige en schone omgeving. Je hebt keuze uit verschillende formaten zodat je gemakkelijk een RVS vleesbak kunt kiezen die aansluit bij jouw wensen en behoeften. En dat alles tegen de laagsteprijsgarantie, zoals je van Goos Horeca gewend bent.

 

Bestand tegen dagelijks gebruik

Het hoogwaardige RVS waarvan onze vleesbakken zijn gemaakt, is bestand tegen corrosie, slijtage en roest. Hierdoor zijn ze bestand tegen dagelijks gebruik in de drukke horecakeuken of slagerij en ook intensieve schoonmaakbeurten vormen geen probleem. Dit maakt ze niet alleen duurzaam, maar ook gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Daarbij zijn de RVS vleesbakken voor professioneel gebruik ontworpen met strakke, naadloze randen en gladde oppervlaken. Het voordeel hiervan is dat bacteriën zich niet kunnen ophopen in naden of ruwe randen. Dit bevordert een optimale hygiëne en voedselveiligheid, wat van cruciaal belang is bij het verwerken van vlees. Verder maakt de veelzijdigheid van onze roestvrijstalen vleesbakken ze geschikt voor diverse toepassingen in de keuken. Zo zijn ze niet alleen ideaal voor het marineren van vleeswaren, maar ook het bewaren en laten rusten van vlees.

 

Een hygiënische en praktische opslag voor vleesproducten

Hoewel we ze vleesbakken noemen, kun je ze uiteraard ook gebruiken voor andere voedselproducten. Wel raden we je aan om onderscheid te maken tussen de bakken die je gebruikt voor het bewaren van vleeswaren en andere producten om crosscontaminatie te voorkomen. Bovendien kunnen de vleesbakken veilig worden gebruikt en koelingen, waardoor ze geschikt zijn voor zowel korte als langere termijnopslag. Kies voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van onze RVS vleesbakken om je vleesbereidingen op professioneel niveau te ondersteunen. Ze zijn een investering in duurzame opslagoplossingen voor je horecazaak. Bestel nu onze RVS vleesbakken online en ervaar de voordelen van hoogwaardige, hygiënische en praktische opslag voor jouw vleesproducten.