ORANJE SALE! BEKIJK HIER ALLE KORTINGEN > 🎉

link
0 dagen 0 uur 0 min 0 sec

Warmhoudunit

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Cambro
  Cambro
  Warmteelement thermobox - Elektrisch - 1/1 GN - H 4 x 53 x 32.5 CM - Staal - Cambro - CT460
  Cambro Cam GoHeat elektrische warmhoudplaatVoor GN 1/1 en 60x40cm Cam GoBox voedselcontainersPolycarbonaat GN bakken die gebruikt kunnen worden voor zowel het koken als het invriezen en opwarmen van voedsel. Bestand tegen temperaturen van -40°C tot 190°C en stapelbaar. Met anti-kleef binnenkant voor minder verspilling en eenvoudige reiniging.... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
  • Verwachte levering:
   2 - 4 werkdagen
  Special Price 268,32 Regular Price 420,-
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Voedsel warmhoudkasten zijn onmisbaar in de professionele horecakeuken. Zeker als je een groot aantal gasten tegelijk van een maaltijd moet voorzien is het handig om gerechten op temperatuur te kunnen houden tot ze geserveerd kunnen worden. Goos Horeca verkoopt een verrijdbare warmhoudkast die geschikt is voor 2/3 Gastronorm bakken. Deze kast staat op zwenkwieltjes, zodat hij ook ingezet kan worden bij catering op locatie.

Worstenwarmers
Ook in het assortiment van Goos Horeca: worstenwarmers. Deze zijn ideaal in broodjeszaken en snackbars en bij buffetten op locatie. Er is een enkele en een dubbele uitvoering beschikbaar, met 1 of 2 bakken met een inhoud van 10 liter. Het tafelmodel is makkelijk te verplaatsen dankzij de handgrepen aan de zijkant.

Altijd een goed advies
Of je nu op zoek bent naar een professionele warmhoudkast voor voedsel of naar een worstenwarmer, Goos Horeca geeft je graag een deskundig en onpartijdig advies voor je aankoop. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Samen gaan we dan op zoek naar de juiste professionele apparatuur voor jouw horecaonderneming. Er zijn namelijk ook alternatieven voor warmhoudkasten en worstenwarmers, zoals bain-marie apparaten en warmhoudbruggen. De apparaten van je keuze leveren wij vervolgens uiterst snel en tegen de laagste prijs.

Waar moet je op letten bij het kopen van Warmhoudunits voor de horeca?

Het handhaven van de juiste temperatuur van het voedsel dat wordt geserveerd in de horeca is van cruciaal belang voor de smaak, kwaliteit en veiligheid van de gasten. Het kopen van warmhoudunits kan een verstandige investering zijn voor ondernemers in de horeca. Bij het kiezen van de juiste warmhoudunit is het belangrijk om te letten op de grootte, temperatuurregeling, energie-efficiëntie, duurzaamheid en prijs-kwaliteitverhouding. Door zorgvuldig te kiezen, kan een ondernemer ervoor zorgen dat het voedsel op de juiste temperatuur blijft en de veiligheid van de gasten wordt gewaarborgd. Het vergelijken van verschillende warmhoudunits voordat een definitieve keuze wordt gemaakt, kan helpen bij het vinden van een apparaat dat niet alleen goed werkt, maar ook betaalbaar is en lang meegaat.

Wat zijn de verschillende soorten Warmhoudunits voor de horeca voor de horeca?

Warmhoudunits zijn essentieel voor de horeca om voedsel op de juiste temperatuur te houden, zodat het vers en smakelijk blijft. Er zijn verschillende soorten warmhoudunits beschikbaar voor de horeca, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. De eerste soort warmhoudunit is de warmhoudlamp. Deze lampen worden gebruikt om voedsel warm te houden door middel van infraroodstraling. Ze zijn ideaal voor het warmhouden van gerechten die snel koud worden, zoals frietjes en andere gefrituurde gerechten. Warmhoudlampen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen worden gemonteerd op tafels of aan het plafond. Een andere soort warmhoudunit is de bain-marie. Dit is een waterbad dat wordt gebruikt om voedsel op een constante temperatuur te houden. Bain-maries zijn ideaal voor het warmhouden van sauzen, soepen en andere vloeibare gerechten. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen worden gebruikt op tafels of op een buffet. Een derde soort warmhoudunit is de warmhoudkast. Deze kasten worden gebruikt om voedsel warm te houden door middel van convectie. Ze zijn ideaal voor het warmhouden van grotere hoeveelheden voedsel, zoals gebraden kip en andere vleesgerechten. Warmhoudkasten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen worden gebruikt op tafels of op een buffet. Een vierde soort warmhoudunit is de warmhoudplaat. Deze platen worden gebruikt om voedsel warm te houden door middel van geleiding. Ze zijn ideaal voor het warmhouden van pannen en schalen tijdens het serveren. Warmhoudplaten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen worden gebruikt op tafels of op een buffet. Tot slot zijn er ook warmhoudkisten beschikbaar voor de horeca. Deze kisten worden gebruikt om voedsel warm te houden tijdens transport. Ze zijn ideaal voor het bezorgen van warme maaltijden en catering op locatie. Warmhoudkisten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen worden gebruikt met behulp van een stroombron of een brandstofbron. In het kort zijn de verschillende soorten warmhoudunits voor de horeca: warmhoudlampen, bain-maries, warmhoudkasten, warmhoudplaten en warmhoudkisten. Elk van deze units heeft zijn eigen unieke kenmerken en voordelen, afhankelijk van het type voedsel dat wordt warmgehouden en de specifieke behoeften van het restaurant of de cateringservice.

Welke soorten voedsel kunnen het beste worden bewaard in een warmhoudunit en welke temperaturen zijn ideaal voor deze voedingsmiddelen?

Het bewaren van voedsel is een belangrijk aspect van voedselveiligheid en kan de kwaliteit en smaak van voedsel beïnvloeden. Er zijn verschillende soorten voedsel die het beste kunnen worden bewaard in een warmhoudunit, afhankelijk van hun eigenschappen en samenstelling. Een warmhoudunit is ideaal voor voedsel dat warm moet blijven om de smaak en textuur te behouden, zoals soepen, stoofschotels, sauzen, en andere gerechten die op een lage temperatuur kunnen worden gehouden zonder te gaar te worden. Het is belangrijk om te weten welke temperaturen ideaal zijn voor deze voedingsmiddelen om ervoor te zorgen dat ze veilig en smakelijk blijven. Voor de meeste voedingsmiddelen is een temperatuur tussen de 60 en 80 graden Celsius ideaal om ze warm te houden zonder te gaar te worden. Dit geldt met name voor voedingsmiddelen die eiwitten bevatten, zoals vlees, vis en gevogelte. Deze eiwitten kunnen snel bederven als ze te lang op kamertemperatuur worden bewaard, dus het is belangrijk om ze op de juiste temperatuur te houden om de groei van bacteriën te voorkomen. Andere voedingsmiddelen, zoals groenten, kunnen het beste worden bewaard op een iets lagere temperatuur, tussen de 50 en 60 graden Celsius, om te voorkomen dat ze te gaar worden en hun textuur verliezen. Het is belangrijk om te experimenteren met verschillende temperaturen en tijden om te bepalen wat het beste werkt voor elk type voedsel. Kortom, het is van cruciaal belang om voedsel op de juiste temperatuur te bewaren om de veiligheid en kwaliteit te waarborgen. Een warmhoudunit is ideaal voor het warm houden van voedsel dat zijn smaak en textuur behoudt bij een lage temperatuur. Het is belangrijk om te experimenteren met verschillende temperaturen en tijden om te bepalen wat het beste werkt voor elk type voedsel.

Hoe lang kunnen voedingsmiddelen veilig worden bewaard in een warmhoudunit en wat zijn de risico's van te lang bewaren?

Wanneer voedingsmiddelen worden bewaard in een warmhoudunit, is het belangrijk om te begrijpen dat er een beperkte hoeveelheid tijd is waarin ze veilig kunnen worden bewaard. Over het algemeen wordt aanbevolen om voedingsmiddelen niet langer dan twee uur op deze manier te bewaren. Dit komt omdat warmhoudunits de temperatuur van voedingsmiddelen op een constant niveau houden, wat de groei van bacteriën kan bevorderen. Als voedsel te lang in een warmhoudunit wordt bewaard, kan dit leiden tot voedselvergiftiging en andere gezondheidsproblemen. Er zijn verschillende risico's verbonden aan het te lang bewaren van voedingsmiddelen in een warmhoudunit. Ten eerste kan het leiden tot de groei van bacteriën die voedselvergiftiging kunnen veroorzaken. Dit is vooral een probleem bij voedingsmiddelen die bederfelijk zijn, zoals vlees, vis en zuivelproducten. Als deze voedingsmiddelen te lang in een warmhoudunit worden bewaard, kunnen ze bederven en ziekteverwekkers bevatten die gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Een ander risico van te lang bewaren in een warmhoudunit is dat voedingsmiddelen uitdrogen en hun smaak en textuur verliezen. Dit kan vooral een probleem zijn bij voedingsmiddelen die van nature al droog zijn, zoals kip en varkensvlees. Als deze voedingsmiddelen te lang in een warmhoudunit worden bewaard, kunnen ze taai en smakeloos worden. Om de risico's van te lang bewaren in een warmhoudunit te verminderen, is het belangrijk om voedingsmiddelen zo snel mogelijk na het koken te koelen en ze vervolgens zo kort mogelijk in de warmhoudunit te bewaren voordat ze worden geserveerd. Het is ook belangrijk om de temperatuur van de warmhoudunit regelmatig te controleren en ervoor te zorgen dat deze op de juiste temperatuur blijft om de groei van bacteriën te voorkomen. Door deze voorzorgsmaatregelen te nemen, kunnen voedingsmiddelen veilig worden bewaard in een warmhoudunit en kunnen gezondheidsrisico's worden beperkt.

Welke soorten warmhoudunits zijn er beschikbaar en welke past het beste bij de behoeften van mijn horecazaak?

Er zijn verschillende soorten warmhoudunits beschikbaar voor horecazaken, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. Een van de belangrijkste factoren om te overwegen bij het kiezen van een warmhoudunit is het type voedsel dat u wilt warmhouden en hoe lang u het warm wilt houden. Een van de meest voorkomende warmhoudunits is de bain-marie, die vaak wordt gebruikt voor het warmhouden van soepen, sauzen en andere vloeibare gerechten. Deze units gebruiken een waterbad om het voedsel op een constante temperatuur te houden en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen, waaronder tafelmodellen en inbouwmodellen. Een andere optie is een verwarmde vitrine, die ideaal is voor het warmhouden van gebak, broodjes en andere bakkerijproducten. Deze units hebben vaak glazen panelen om het voedsel te tonen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en stijlen. Voor het warmhouden van warme maaltijden zijn er ook warmhoudkasten beschikbaar, die vaak worden gebruikt in cafetaria's en andere zelfbedieningsrestaurants. Deze units hebben meestal meerdere compartimenten en kunnen worden ingesteld op verschillende temperaturen, afhankelijk van het type voedsel dat u wilt warmhouden. Tot slot zijn er ook warmhoudplaten beschikbaar, die ideaal zijn voor het warmhouden van kleine hoeveelheden voedsel, zoals sauzen en bijgerechten. Deze units zijn compact en draagbaar, waardoor ze gemakkelijk te gebruiken zijn in drukke keukens. Als het gaat om het kiezen van de beste warmhoudunit voor uw horecazaak, is het belangrijk om rekening te houden met uw specifieke behoeften en het type voedsel dat u wilt warmhouden. Overweeg ook de beschikbare ruimte in uw keuken en uw budget bij het maken van uw keuze. Door deze factoren zorgvuldig te overwegen, kunt u de juiste warmhoudunit kiezen om uw voedsel op de juiste temperatuur te houden en uw klanten tevreden te stellen.