Terrasseizoen2024

Bartscher 700 accessoires

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het selecteren van je keukenapparatuur is een van de belangrijkste beslissingen die je moet nemen bij het samenstellen van je horecakeuken. De Bartscher 700 line zit vol met geschikte keukenapparatuur met een modulair karakter, zodat je zelf de meest ideale opstelling kunt bepalen. Ter aanvulling op deze apparatuur bieden we tevens de accessoires uit deze kookserie. Hier kun je terecht voor aanvullingen omtrent je keuken van de Bartscher 700 line.

 

Een selectie van handig kookgerei

De collectie accessoires van Bartscher bestaat uit kookgerei dat van pas kan komen bij het koken. Je kunt hierbij denken aan een adapter voor op het fornuis om kleinere pannen te kunnen zetten. Ook handig is de afsluitplug voor de grillplaat, zodat je deze kunt dichtmaken wanneer je de plaat niet gebruikt. Tevens geschikt voor de hygiëne zijn de spatranden voor bakplaten, waarmee je de muur achter de bakplaat kunt beschermen. Vet en vuil hebben namelijk de neiging om achter de bakplaat tegen de muur aan te druipen, wat het schoonmaakwerk des te moeilijker maakt. Ook handig zijn de losse braadplaten met geribbeld of glad oppervlak en voorzien van een sapgoot voor eenvoudig onderhoud. Bovendien zijn er pastamandjes volgens Gastronormmaten die perfect in je pastakokers zullen passen.

 

Bestel de Bartscher 700 line accessoires tegen de laagsteprijsgarantie

Om het assortiment Bartscher 700 line accessoires af te maken, zijn er tevens producten die kunnen helpen bij de aanvulling van de onderstellen van het keukenmeubilair. Hierbij kun je denken aan deuren met een verwisselbare deuraanslag, maar ook schuifladen. Al deze producten zullen het gebruik van je Bartscher keuken tot een nog groter plezier maken. Bekijk de vele verschillende opties gemakkelijk online bij Goos Horeca en bestel ze tegen de laagsteprijsgarantie.