Bartscher 700 elektrisch

Geen producten gevonden voor deze selectie.

In de wereld van de professionele horeca is hoogwaardige keukenapparatuur van onschatbare waarde om efficiëntie en kwaliteit in de keuken te waarborgen. De Bartscher 700 line elektrisch is tot in het kleinste detail doordacht, en dankzij de modulaire opbouw kun je de apparatuur naar individuele eisen aanpassen. Zo vormt deze kooklijn de basis van elke grootkeuken en biedt het de flexibiliteit die je zoekt bij het samenstellen van je horecameubilair.

 

Een klassieke kookserie voor modulaire opbouw

Betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en krachtig - dat zijn de kenmerken die de Bartscher 700 line elektrisch het beste omschrijven. Deze klassieke kookserie is vervaardigd van robuust 18/10 chroomnikkelstaal. Dit duurzame materiaal zal je veel plezier brengen met zijn onderhoudsgemak en strakke uitstraling. Een van de voordelen van elektrische apparatuur is de snelle opwarmtijd en de precieze temperatuurregeling. Hierdoor kunnen koks met precisie koken en bakken, wat cruciaal is in de horeca waar consistentie en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

 

Ruime keuze uit elektrische keukenapparatuur

Er zijn tal van keuzes beschikbaar als je kijkt naar de Bartscher 700 line elektrisch. Zo zijn er bijvoorbeeld grillplaten met meerdere kookzones die afzonderlijk regelbaar zijn. Ook fraai zijn de 2-pits, 4-pits en 6-pits elektrische fornuizen, leverbaar met of zonder oven. Andere apparaten die je in deze kookserie tegenkomt, zijn multi-braadsledes, kookketels, braadpannen, friteuses en frites-warmhoudapparaten. Zowel elektrische als op gas werkende apparatuur met een duurzame roestvrijstalen behuizing zijn essentiële investeringen voor elke gastronomische onderneming. Daarom leveren we, naast de elektrische apparatuur uit de Bartscher 700 line, ook keukenapparatuur op gas.