ORANJE SALE! BEKIJK HIER ALLE KORTINGEN > 🎉

link
0 dagen 0 uur 0 min 0 sec

Bartscher 700 gas

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Koken op gas biedt enkele voordelen die elektrisch koken vooralsnog niet kan evenaren. De Bartscher 700 apparatuur op gas, met zijn grote ronde knoppen voor directe warmtecontrole, is hier een uitstekend voorbeeld van. Deze knoppen maken het eenvoudig om de apparatuur te bedienen, wat resulteert in nauwkeuriger koken en een directe reactie op temperatuurverandering. Hierdoor is koken op gas buitengewoon veelzijdig en geschikt voor een breed scala aan kookmethoden. Voor wie graag geniet van flexibiliteit, is de Bartscher 700 line gas dus een uitstekende keuze.

 

Ontworpen met oog op gebruiksgemak en onderhoudsefficiëntie

Alle keukenapparatuur op gas uit de Bartscher 700 serie is uitgerust met een handige spatrand die je tegen de muur kunt plaatsen. Dit voorkomt dat vet of olie aan de achterkant van het apparaat via de muur naar beneden druppelt. Hierdoor is het schoonmaken achter de keukenapparatuur minder vervelend. Deze keukenapparatuur op gas is duidelijk ontworpen met het oog op gebruiksgemak en onderhoudsefficiëntie. De roestvrijstalen behuizing is namelijk uiterst eenvoudig te reinigen en behoudt langdurig zijn fraaie uitstraling.

 

Bartscher levert kwaliteit die jaren meegaat

De Bartscher 700 line gas keukenapparatuur is ontworpen om er jarenlang prachtig uit te zien, zelfs bij constant gebruik en intensief onderhoud. Je wilt immers zo lang mogelijk profiteren van je apparatuur. Daarnaast zijn de apparaten op gas uit deze serie voorzien van handige functies, zoals verstelbare poten en een controlelampje dat aangeeft wanneer het apparaat is opgewarmd. Dit maakt het gebruik ervan tot een groot plezier. Naast de keukenapparatuur op gas uit de Bartscher 700 kookserie bieden wij ook elektrische opties aan. Bovendien hebben we het assortiment aangevuld met een speciale categorie met accessoires uit dezelfde kooklijn.